Hier kun je de beste WordPress thema’s vinden!

Hier kun je de beste WordPress thema’s vinden!

Het vinden van het juiste WordPress thema is misschien wel één van de grootste uitdagingen in het opzetten van een nieuwe WordPress website. We schreven eerder al over de voordelen van een premium WordPress thema, en als het goed is weet je inmiddels ook wel waar je op moet letten bij het kiezen van het perfecte WordPress thema. Maar op welke websites kun je nu de beste WordPress thema’s vinden? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

De beste WordPress thema’s

Themeforest

Themeforest biedt bijna 9.000 van de beste WordPress thema’s om uit te kiezen. Je kunt het aanbod filteren op categorieën, tags, prijzen en beoordelingen. Ook kun je instellen om alleen de thema’s weer te geven die compatibel zijn met bijvoorbeeld WooCommerce of WPML.

AlienWP

AlienWP biedt momenteel 20 verschillende thema’s, waarvan 8 gratis. Het aanbod is onderverdeeld in zakelijk, portfolio, persoonlijk, magazine en eCommerce. Veel variatie dus! Toch hebben de thema’s allemaal één ding gemeen: een professionele, minimalistische esthetiek.

Array Themes

Array Themes biedt zorgvuldig 18 ontworpen thema’s die gekenmerkt worden door geweldige typografie. Er zitten heel wat goede exemplaren tussen, met name voor bloggers, fotografen en ontwerpen. Je hebt de keuze uit zowel gratis als premium thema’s. Voor een bedrag van $89 krijg je een jaar lang toegang tot alle thema’s.

StudioPress

StudioPress is het bedrijf dat het Genesis framework heeft ontwikkeld. In aanvulling op het ‘core Genesis thema’ bieden ze ook tientallen premium child thema’s, ontwikkeld door zowel StudioPress zelf als door derden.

ThemeIsle

ThemeIsle biedt meer dan 30 gratis en premium WordPress thema’s, geschikt voor een breed scala aan doeleinden. ThemeIsle biedt een uitstekende ondersteuning. Voor een bedrag van $149 krijg je onbeperkt toegang tot alle premium thema’s.

GraphPaperPress

GraphPaperPress.com heeft momenteel 61 verschillende thema’s, welke voorzien zijn van een moderne layout en gericht zijn op ‘zware’ content, met veel grote afbeeldingen of andere media-bestanden. Ideaal voor fotografen, designers en portfolio’s. Er zijn zowel gratis als premium thema’s.

WooThemes

WooThemes richt zich tegenwoordig volledig op WooCommerce en is dus bij uitstek geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een premium eCommerce thema. Ze hebben ook een mooi gratis starter thema voor WooCommerce: Storefront. Ook kun je hier terecht voor premium add-ons.

Elegant Themes

Elegant Themes is het bedrijf achter het ongekend veelzijdige en razend populaire thema Divi. In totaal biedt Elegant Themes nu 88 thema’s, en als je een abonnement afsluit (vanaf $69 per jaar) krijg je die allemaal tot je beschikking. Inclusief support natuurlijk!

Tot slot

Heb je inmiddels een geschikt WordPress thema gevonden? Vergeet voor het installeren van een nieuw thema niet om de benodigde voorzorgsmaatregelen te treffen. En denk ook aan de stappen die je moet nemen na het installeren van een nieuw thema.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.