Website update abonnement | WP Handleiding
WP Buddy - Hoge hoed

WordPress onderhoud & beheer abonnement

Jouw website veilig en snel in de handen van een WordPress expert

€39,95

Met het WordPress website update pakket worden wekelijks de nieuwste WordPress, thema & plugin updates op uw website geïnstalleerd. Wij zorgen ervoor dat er dagelijks een backup gemaakt wordt en indien er na een update een functie niet meer werkt, dan herstellen wij dat uiteraard kosteloos.

  • Wekelijkse updates van WordPress, de thema’s & plugins
  • Updates voeren wij veilig & snel uit door gebruik te maken van een testserver
  • 3 maanden encrypted backups op een private server
  • Wij monitoren de website 24/7 en lossen technische problemen direct op
  • Je hebt 1 contact voor al je WordPress vragen

 

Het onderhoud & beheer pakket kost €39,95 ex btw per maand. Voor webshops maken wij een offerte op maat.

WordPress update service van wphandleiding

Het updaten van WordPress en WordPress plugins zorgt helaas regelmatig voor problemen met de werking van je website. Het is dan ook geen eenvoudig proces en het uitvoeren van deze updates vereist een vaste routine. Meerdere klanten hebben aan ons gevraagd of wij deze verantwoording van hun over willen nemen. Dit is de reden dat we het WordPress website update pakket voor onze klanten in het leven geroepen hebben.

WordPress en WordPress plugins updates

Met het WordPress website update pakket worden voortdurend de nieuwste updates geïnstalleerd. Dit zijn de updates van WordPress zelf en de beschikbare updates van de geïnstalleerde plugins op je website.

In het geval van een acute beveiligingsdreiging worden de noodzakelijke updates nog dezelfde dag toegepast. Het risico dat er een fout in een update zit nemen wij op ons. Indien na een update een functie niet meer werkt, dan herstellen wij dat kosteloos.

Een veilige WordPress website

Doordat WordPress zo succesvol geworden is, worden WordPress websites regelmatig op een gestandaardiseerde manier aangevallen. Wij nemen een aantal veiligheidsmaatregelen voor je website zodat deze beter bestand is tegen deze veel voorkomende aanvallen.

Gebruik je website voortaan zonder zorgen, want met het WordPress website update pakket bent u er zeker van dat de laatste versie van de beschikbare updates op uw website geïnstalleerd zijn en dat uw website optimaal presteert.

WordPress update service aanvragen

Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om het onderhoud en beheer van je website op ons te nemen.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.