FAQ | WP Handleiding

Voor al je WordPress vragen hebben wij een oplossing. Onze WordPress buddies helpen je super graag verder om je website precies zo te krijgen zoals jij wilt. Kies een strippenkaart, maak gratis een ticket aan en bepaal samen met je WordPress buddy hoeveel strippen nodig zijn om de vraag op te lossen.

Indien je vraag of probleem eenvoudig op te lossen is dan zal dit direct kosteloos voor je gedaan worden door jouw eigen WordPress buddy. Mocht er wat langer nodig zijn dan schat je WordPress buddy samen met jou in hoeveel strippen er nodig zijn. Nadat jij akkoord bent word je vraag en/of probleem zo snel mogelijk opgelost.

Met de WordPress strippenkaart kun jij WordPress developers om hulp vragen via het ticketsysteem. Jij bepaalt zelf of je akkoord bent met het voorstel en hoeveel strippen er uitgegeven worden. Bekijk hier alle WordPress strippenkaarten.

1 WordPress strip is 15 minuten waard. Dit lijkt misschien weinig, maar onze WordPress developers zijn zeer ervaren en kunnen veel oplossen in slechts 15 minuten. Voorafgaand aan een betaalde support opdracht bepaal je samen met de developer hoeveel strippen er besteed gaan worden.

Jazeker, je hebt zelf contact met de WordPress developer die toegewezen wordt aan jouw ticket. Samen bepaal je wat het probleem is en hoe het op te lossen is. Telkens als jij of de developer een bericht achterlaat krijg je automatisch een melding dat je een nieuw bericht ontvangen hebt. Zo kun je lekker snel communiceren met je eigen WordPress Buddy.

Telkens als jij of de developer een bericht achterlaat krijg je automatisch een melding dat je een nieuw bericht ontvangen hebt. Zo kun je lekker snel communiceren met je eigen WordPress Buddy. Ga voor je ticket status naar je eigen dashboard.

Alle klanten van WP handleiding ontvangen zes maanden lang gratis de nieuwe versies van de handleidingen. Hierdoor ben je er zeker van dat je altijd een up-to-date WordPress handleiding in je bezit hebt. De gratis updates gelden niet voor klanten die de WordPress handleiding met 10% korting of meer hebben aangeschaft.

Alle klanten van WP Handleiding ontvangen voordelig 3 maanden lang support voor vragen. Kom je ergens niet uit of staat het niet in de handleiding, stuur ons dan een e-mail (info@wphandleiding.nl) en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Alle handleidingen zijn gecertificeerde PDF’s die je kunt openen met een eBook, maar ook met de gratis software van Adobe. De handleidingen zijn dus zowel op eBooks als op computers, laptops, ipads, iphones en macbooks te openen.
Op dit moment zijn de handleidingen nog niet verkrijgbaar in hardcopy versie omdat het WordPress CMS hiervoor te vaak wordt gewijzigd. Een hardcopy versie zal daardoor al snel niet meer te gebruiiken zijn. Dit merk je ook wanneer je een WordPress handleiding boek aanschaft, deze boeken blijven bij de basis (die altijd hetzelfde blijft) en gaan niet in op de nieuwe en meer geavanceerde mogelijkheden van WordPress.

Klanten ontvangen zes maanden lang gratis de nieuwe versie van de WordPress handleidingen. De gratis updates gelden niet voor klanten die de WordPress handleiding met 10% korting of meer hebben aangeschaft.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief BTW.

Een kortingscode kun je invoeren door naar je winkelmandje te gaan. Rechts onderin het scherm staat het invoerveld voor de kortingscode.

Er is online veel gratis informatie te vinden over WordPress, echter deze informatie is bijna altijd verouderd. Wij bieden een WordPress handleiding aan tegen een betaalbare prijs waarbij je er zeker van bent dat je zes maanden lang de laatste updates ontvangt. Bovendien bieden wij 3 maanden zeer voordelige support aan zodat je er zeker van bent dat jouw nieuwe website werkelijkheid wordt.

Je kan bij WP Handleiding met bijna alle bekende betaalmethodes betalen zoals Creditcard, Ideal, American Express, Paypal, VISA, Bancontact en nog veel meer.

Met het WordPress support systeem van WP Handleiding kun je gratis je WordPress vraag naar ons toesturen. Indien het een makkelijke vraag is en wij kunnen je snel helpen zullen wij je kosteloos support bieden. Soms is de vraag toch net wat lastiger en kost het de developer meer tijd om dit op te lossen voor je, hiervoor zijn de WordPress strippen. De developer schat in hoeveel strippen er nodig zijn om je support vraag op te lossen en je kunt hier als klant akkoord op geven en de strippen aanschaffen. Hierna zal de developer voor je aan het werk gaan. Je betaalt dus alleen voor wat je echt nodig hebt.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.