Adverteren

Het team van WP Handleiding is ervan overtuigd dat tegenwoordig iedereen zelf zijn of haar eigen website kan bouwen. Wij proberen daarbij te helpen door verschillende soorten WordPress handleidingen aan te bieden via wphandleiding.nl. Daarnaast brengen wij onze bezoekers dagelijks via de blog op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

WP Handleiding biedt verschillende adverteer mogelijkheden aan waaronder:

Adverteren WP Handleiding - Whitelabel handleidingWhitelabel WordPress handleiding

Een WP Handleiding in uw eigen huisstijl en met uw eigen voor- en nawoord. Met de whitelabel handleiding biedt u extra service aan uw klanten aan en zij kunnen direct starten met de invulling van de WordPress website. Wij zorgen voor het design en updates van de whitelabel handleiding.

Neem voor alle mogelijkheden met betrekking tot de whitelabel handleiding contact met ons op via marketing@wphandleiding.nl.

 

Adverteren VERMELDING IN WP HANDLEIDINGVermelding in de WordPress handleiding

In de WordPress handleiding worden diverse verwijzingen naar hosting partijen en webdesigners gedaan. Deze vermelding bestaat uit een tekst (1/1 , 1/2 of 1/4 pagina) met afbeeldingen en links naar uw website toe.

Wilt u met uw bedrijf ook in de best verkochte WordPress handleiding van Nederland staan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via marketing@wphandleiding.nl.

 

Adverteren op de WP Handleiding blog

Er worden dagelijks berichten geplaatst op de WP Handleiding blog en u kunt met uw banner of testimonial in de zijbalk komen te staan. Met dagelijks meer dan 500 bezoekers hebben wij een ruim bereik in een specifieke niche doelgroep.

Neem voor interesse en opties contact op via marketing@wphandleiding.nl.

Adverteren Banner op WP Handleiding