Diensten | WP Handleiding

De WordPress Diensten

Naast de handleidingen bieden wij verschillende diensten aan op het gebied van WordPress ontwikkeling, beheer, support en online marketing. Dit soort zaken vergen de nodige tijd en kennis, en soms kan het prettig zijn om een aantal dingen uit te besteden zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

WP Handleiding bestaat uit een team van WordPress experts die je graag helpen om van je WordPress website(s) een succes te maken. Daarom bieden wij onderstaande diensten aan.

WordPress Update service

Laat echte WordPress experts jouw website up-to-date, veilig & snel houden.

  • Wekelijkse updates van WordPress, de thema’s & plugins
  • Updates voeren wij veilig & snel uit door gebruik te maken van een testserver
  • 3 maanden encrypted backups op een private server
  • Wij monitoren de website 24/7 en lossen technische problemen direct op
  • Je hebt 1 contact voor al je WordPress vragen

€ 39,95 per maand

WordPress Support Strippenkaart

Voor al je WordPress vragen hebben wij een oplossing. Onze WordPress buddies helpen je graag verder om je website precies zo te krijgen zoals jij dat wilt.

  • Kies voor 5, 10 of 20 strippen
  • Krijg bij elk pakket gratis strippen cadeau
  • Inzetbaar voor al je WordPress vragen
  • Persoonlijk contact met een expert

Vanaf € 75,-

Website bug ofhack oplossen

Is je WordPress website gehacked, heb je last van een bug of kun je na een update niet meer inloggen in de backend? Dan heb jij de hulp nodig van onze WordPress experts. Door onze jarenlange ervaring heeft WordPress geen geheimen meer voor ons en kunnen wij zo goed als alle hacks, bugs en fouten oplossen.

WordPress website hosting

Goede hosting is erg belangrijk voor de veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid van je WordPress website. Wij bieden alleen website hosting aan die geoptimaliseerd is voor WordPress websites.

Maak je website vindbaar in Google

Hoe hoger je scoort in Google met je website, hoe meer bezoekers je website ontvangt. Hoog scoren in Google gaat echter niet vanzelf; je zult flink wat tijd en aandacht moeten investeren in zoekmachine optimalisatie (SEO). Laat onze Online Marketeers jou helpen.

Een supersnelleWordPress website

Niemand houdt van een trage website! Voorkom dit door je WordPress website te laten optimaliseren door echte WordPress specialisten! Maak een ticket aan en onze experts helpen je verder.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.