Website recovery service | WP Handleiding

Website recovery service

Is je WordPress website gehacked, heb je last van een bug of kun je na een update niet meer inloggen in de backend? Ben je op zoek naar een WordPress expert die je uit de nood helpt en ervoor zorgt dat je website weer normaal gaat werken? Dan heb jij de hulp nodig van onze WordPress experts van de Website Recovery Service.

Door onze jarenlange ervaring heeft WordPress geen geheimen meer voor ons en kunnen wij zo goed als alle hacks, bugs en fouten oplossen.

Wat moet je doen als je WordPress website gehackt is?

Het kan helaas altijd gebeuren dat je WordPress site gehackt wordt, ondanks al je voorzorgsmaatregelen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je iemand achter de hand hebt die je helpt om je website te herstellen en te voorkomen dat het in de toekomst nog eens gebeurt.

Mede hierdoor hebben wij de Website Recovery Service in het leven geroepen. Maar we lossen niet alleen WordPress hacks op, we voorkomen ze ook; als je een WordPress update service afsluit houden wij je website veilig, up-to-date & kun je bij ons terecht met alle soorten WordPress bugs, errors, fouten of andere vragen.

Het belang van WordPress security en de Website Recovery Service

Er worden elk jaar weer talloze WordPress websites gehackt. Dat gebeurt op verschillende manieren, waaronder:

– Door kwetsbaarheden in het hosting platform.
– Door een onveilig WordPress thema.
– Via een kwetsbare plugin.
– Door het gebruik van zwakke wachtwoorden.
Er zijn verschillende signalen waaraan je een gehackte WordPress website kunt herkennen. Soms duiken er vreemde banners / advertenties op, word je vanaf de homepage doorverwezen naar een andere website, krijg je heel veel spam of je krijgt last van plotselinge pieken in het webverkeer. Het kan ook zijn dat er ineens onbekende admin gebruikers zijn toegevoegd of dat er onbekende database tabellen zijn gecreëerd.

Je merkt niet in alle gevallen meteen dat je website gehackt is. De gevolgen kunnen desastreus zijn, zowel voor jou als voor de bezoekers van je website. Het is daarom zeer belangrijk om snel actie te ondernemen en je website zelf te maken of te laten maken.

Als je zelf aan de slag gaat zorg er dan in ieder geval voor dat je eerst een backup van de website maakt alvorens je wijzigingen gaat aanbrengen. Wij helpen je graag snel verder met onze Website Recovery Service. Maak voor meer informatie en de snelste service die je ooit gezien hebt direct een ticket aan.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.