Extra, het nieuwe WordPress blog thema

Extra, het nieuwe WordPress blog thema

In dit artikel laten we je graag kennismaken met het Extra thema, een nieuw blog thema voor WordPress dat net als het Divi thema van Elegant Themes draait op de Divi builder.

Extra wordpress theme

Elegant Themes heeft het afgelopen jaar zowel aan Divi als aan Extra gewerkt, en beide thema’s zijn gegroeid met de verbetering en uitbreiding van hun gedeelde modulaire framework.

Het Extra thema lijkt op het Divi thema, maar het gebruikt de Divi Builder op andere manieren en is in een compleet nieuw jasje gestoken, gericht op online publicatie websites.

Extra wordpress thema van elegant themes

De kracht van het Divi thema ligt in de veelzijdige benadering en de verschillende applicaties. Extra daarentegen heeft een specifiekere benadering en is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bloggers. De Divi builder waar Extra op draait is uitgebreid naar categorieën met een nieuwe set bericht-gebaseerde modules. Met de geavanceerde drag & drop interface van de Divi builder kun je prachtige verhaalgedreven berichten en pagina’s opzetten.

Wat kun je nog meer verwachten van Extra:

Extra heeft een elegant design

Het extra thema is voorzien van een elegant design met een zogeheten ‘magazine-style.’ Perfect voor bloggers en andere online publicatie websites.

100% responsive layout

Het Extra thema is 100% responsive. Het maakt niet uit op welk apparaat of op welk schermformaat je je site bekijkt; hij ziet er altijd geweldig uit en is altijd gebruiksvriendelijk.

Social Media integratie

Het extra thema is klaar voor social media integratie. Je kunt direct je Facebook, Twitter en Instagram pagina’s aan je website koppelen.

Reviews en ratings

Extra is voorzien van een eigen review systeem. Hiermee kun je je bezoekers uitnodigen om een review te schrijven of je blogartikelen te beoordelen.

eCommerce ready

Wil je graag een webwinkel aan je blog koppelen? Met Extra is dat geen probleem. Het thema biedt een naadloze integratie met WooCommerce, compleet met custom stijlen.

Premium support

Loop je ergens vast en heb je hulp nodig, dan staat het Extra support team voor je klaar.

Meer informatie: http://www.elegantthemes.com/gallery/extra/

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.