WooCommerce Plugin voor WordPress

WooCommerce Plugin voor WordPress

Ben je geïnteresseerd om een webshop te starten in combinatie met WordPress dan is de SEO vriendelijke plugin WooCommerce van WooThemes met alle benodigde functies een uitstekende keuze. Er zijn meer dan 163.108 webshops, wereldwijd, die daadwerkelijk met WooCommerce werken.

woocommerce plugin review

Het is namelijk bewezen dat minder stappen om af te rekenen binnen een webshop de conversie vele malen vergroot. WooCommerce biedt je klanten een snelle en efficiënte manier om af te rekenen door middel van hun one-page-checkout met real-time formuliervalidatie, maar zonder verdere afleiding. Ook kunnen klanten voor dat ze gaan betalen, gemakkelijk en snel, hun verzendkosten berekenen. Als webshop-eigenaar heb je de mogelijkheid om je klanten te belonen met korting voor positieve reviews of voor het delen van je webshop of het artikel via sociale media.

Tevens is de WooCommerce Plugin voor WordPress volledig gecontroleerd door het toonaangevende WordPress beveiligingsbedrijf Sucuri om op deze manier te waarborgen, zowel voor de klanten als voor de webshop-eigenaar, dat aan de hoogste normen qua WordPress beveiliging wordt voldaan.

De webshop plugin van WooCommerce kan gratis op hun site gedownload worden. Tevens kan de plugin geïnstalleerd worden via het WordPress plugin menu, door te zoeken op WooCommerce. Ook zijn er uitbreidingen, zogenoemde ‘extensions’, te koop voor deze plugin waarmee je de webshop nog gebruiksvriendelijker kan maken voor de klant. Voor de webshop-eigenaar zijn er zeer handige uitbreidingen op het gebied van tracking en statistieken.

WooThemes levert ook uitgebreidt How-to video-materiaal over hoe je de WooCommerce Plugin voor WordPress het beste kunt gebruiken voor je webshop, van het aanmaken van een productpagina tot aan het invoeren van BTW en integratie van IDEAL / Mollie betalingsmethoden. Alles wordt zo goed en duidelijk mogelijk uitgelegd, zodat het eigenlijk voor iedereen toegankelijk is een webshop te starten.

Tijdens het vergaren van informatie voor dit artikel ben ik eigenlijk weinig tot geen negatieve of slechte recensies / reviews tegengekomen. Dus als iemand ervaringen, zowel goede als slechte, heeft met deze plugin deel ze dan hier. Laat een commentaar achter en start de discussie! Welke webshop plugin gebruik jij?

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.