Waarom moet ik kiezen voor een responsive design?

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Alle klanten van WP handleiding ontvangen zes maanden lang gratis de nieuwe versies van de handleidingen. Hierdoor ben je er zeker van dat je altijd een up-to-date WordPress handleiding in je bezit hebt. De gratis updates gelden niet voor klanten die de WordPress handleiding met 10% korting of meer hebben aangeschaft.

Alle klanten van WP Handleiding ontvangen voordelig 3 maanden lang support voor vragen. Kom je ergens niet uit of staat het niet in de handleiding, stuur ons dan een e-mail (info@wphandleiding.nl) en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Klanten ontvangen zes maanden lang gratis de nieuwe versie van de WordPress handleidingen. De gratis updates gelden niet voor klanten die de WordPress handleiding met 10% korting of meer hebben aangeschaft.

Er is online veel gratis informatie te vinden over WordPress, echter deze informatie is bijna altijd verouderd. Wij bieden een WordPress handleiding aan tegen een betaalbare prijs waarbij je er zeker van bent dat je zes maanden lang de laatste updates ontvangt. Bovendien bieden wij 3 maanden zeer voordelige support aan zodat je er zeker van bent dat jouw nieuwe website werkelijkheid wordt.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief BTW.

Een kortingscode kun je invoeren door naar je winkelmandje te gaan. Rechts onderin het scherm staat het invoerveld voor de kortingscode.

Alle handleidingen zijn gecertificeerde PDF’s die je kunt openen met een eBook, maar ook met de gratis software van Adobe. De handleidingen zijn dus zowel op eBooks als op computers, laptops, ipads, iphones en macbooks te openen.
Op dit moment zijn de handleidingen nog niet verkrijgbaar in hardcopy versie omdat het WordPress CMS hiervoor te vaak wordt gewijzigd. Een hardcopy versie zal daardoor al snel niet meer te gebruiiken zijn. Dit merk je ook wanneer je een WordPress handleiding boek aanschaft, deze boeken blijven bij de basis (die altijd hetzelfde blijft) en gaan niet in op de nieuwe en meer geavanceerde mogelijkheden van WordPress.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.