De beste Bootstrap thema’s in 2019

De beste Bootstrap thema’s in 2019

Eerder deze week schreven we al over het nieuwe Long Term Support plan van Bootstrap. Bootstrap is het meest populaire design framework, dus het is zeker de moeite waard om een Bootstrap thema te overwegen voor je WordPress site. Onze selectie van de beste Bootstrap thema’s voor 2018 is inmiddels een beetje verouderd. Daarom een nieuwe selectie van de beste Bootstrap thema’s in 2019!

De beste Bootstrap thema’s in 2019

#1. Kalium ($60)

Kalium is een van de meest doordachte, zorgvuldig ontworpen en technologisch geavanceerde Bootstrap thema’s in 2019. Het is een krachtig, visueel stimulerend thema dat voor allerlei soorten creatieve websites kan worden gebruikt. Van architectenbureaus tot grafisch ontwerpers tot freelance fotografen. En je hebt geen programmeerkennis nodig om indrukwekkende webpagina’s te creëren. Dat gaat namelijk gewoon met drag & drop!

Meer info

#2. Specular ($59)

Specular is het enige Bootstrap thema waarbij je de content volledig kunt aanpassen voordat je het aanschaft. Je kunt de componenten die je nodig hebt voor je templates selecteren, en vervolgens het thema kopen zoals je het nodig hebt. Dit maakt Specular tot een van de meest flexibele Bootstrap thema’s van 2019. Je site ziet er bovendien schitterend uit op elke denkbare resolutie, op elk apparaat en op elk platform. Als het met het internet kan verbinden, ziet Specular er goed uit!

Meer info

#3. Uplift ($59)

Uplift is een gloednieuw, innovatief, creatief en volledig responsive Bootstrap thema. Dankzij de Swift Page Builder sleep je elementen, modules en shortcodes gewoon in je layouts. Dit maakt het ook een van de betere Bootstrap thema’s voor gebruikers zonder programmeerkennis. Grote bezoekersaantallen zijn geen enkel probleem. Daarbij is Uplift in staat om moeiteloos grote volumes van zeer diverse content aan te kunnen.

Meer info

#4. Foundry ($59)

Foundry is een bijzonder flexibel en esthetisch indrukwekkend Bootstrap thema, met retina-ready, high resolution afbeeldingen. Dit thema ziet er zelfs voor de meest veeleisende gebruikers en op de grootste schermen fantastisch uit. Het pakket biedt tientallen unieke homepagina concepten, premium plugins en een ongeëvenaarde ondersteuning. Met Foundry krijg je echt waar voor je geld!

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.