Top 7 beste Bootstrap thema's voor 2018

Top 7 beste Bootstrap thema’s voor 2018

Elke WordPress gebruiker zal de thema’s in dit artikel kunnen waarderen, maar ontwikkelaars die bekend zijn met het Bootstrap framework zullen er nog het meest uit kunnen halen. Bootstrap biedt namelijk heel veel controle over het design van een thema. Anders dan bij ‘gewone’ WordPress thema’s hoef je niet bij elk thema een nieuwe aanpak te leren, want de basis is bij elk thema hetzelfde. Dit zijn de 7 beste Bootstrap thema’s voor 2018!

De beste Bootstrap thema’s voor 2018

#1. Lambda ($29)

bootstrap thema's

Laat je keuze vooral niet afhangen van het bovenstaande screenshot, want je moet ook de andere demo’s even zien; Lambda heeft er maar liefst 63! Dit veelzijdige WordPress thema, dat gebouwd is op het Bootstrap framework, biedt oneindig veel features. Denk aan de Visual Composer page builder, parallax sliders, WooCommerce integratie en nog veel meer.

Meer info

#2. Simple 
($39)

bootstrap thema's

Simple heeft een vijfsterren rating op Themeforest, en dat is voornamelijk te danken aan de simpliciteit in zowel form als functie. Gebruikers prijzen dit uiterst flexibele thema om zijn minimalistische esthetiek en eenvoudig aan te passen ontwerp. Simple is uitstekend geschikt voor one-page websites, blogs en nieuwssites. De e-mail optin pagina is bijvoorbeeld heel geschikt als homepagina voor een zakelijk blog.

Meer info

#3. xLander ($39)

bootstrap thema's

xLander is een perfect Bootstrap thema voor het creëren van custom landingspagina’s. Als je een startup, onderneming of nieuw product wilt lanceren, is het zeker de moeite waard om te checken. xLander is gewaagd, mooi en vooral effectief. De landingspagina’s hebben alle belangrijke Call to Action knoppen in de header staan, maar je kunt ze ook vervangen voor inschrijfformuliertjes. Dit maakt het supermakkelijk om landingspagina’s te bouwen die de aandacht van je bezoekers trekken en je helpen ze in leads te converteren. Het thema wordt gebundeld met de Visual Composer en Slider Revolution plugins.

Meer info

#4. Rebel 
($59)

bootstrap thema's

Rebel is gebouwd op Bootstrap 3 en bestaat al een paar jaar, maar het zakelijke design houdt zich nog goed staande. Met verschillende moderne updates zoals fade-in animaties en parallax scrollers, ziet dit thema er in 2018 net zo goed uit als in 2014. Net zoals veel andere Themeforest thema’s krijg je ook Rebel gebundeld met Visual Composer, zodat je moeiteloos je eigen templates in elkaar kunt zetten.

Meer info

#5. Angle 
($59)

bootstrap thema's

Angle is een zeer minimalistisch Bootstrap thema met veel witruimte, een gewaagd kleurgebruik en smalle fonts. Het is een veelzijdig thema dat geschikt is voor uitgebreide websites en webshops, maar net zo goed gebruikt kan worden voor een one-page site of landingspagina. Naast de vele ingebouwde aanpassingsmogelijkheden is Angle ook heel eenvoudig te bewerken via CSS. En als je ergens niet uit komt dan kun je gewoon contact opnemen met de ontwikkelaars, die bekend staan om hun uitstekende klantenservice.

Meer info

#6. CrossWay 
($39)

bootstrap thema's

CrossWay is één van de beste Bootstrap thema’s voor nieuwe bedrijven en startups. Als een simpel one-page thema is het een snelle manier om een aantrekkelijke en effectieve website op te zetten. CrossWay is de afgelopen 3 jaar regelmatig geüpdatet en is heel betrouwbaar. Daarbij presteert het thema uitstekend op mobiele apparaten.

Meer info

#7. SmartBox ($49)

bootstrap thema's

SmartBox is een klassiek WordPress thema dat in plaats van een page builder gebruik maakt van shortcodes om custom content op elke gewenste plek te plaatsen. Ook heb je de beschikking over meer dan 20 unieke templates. Ook SmartBox behoort tot de wat oudere Bootstrap thema’s, maar het wordt regelmatig geüpdatet en is een zeer betrouwbare keus. Dit thema biedt een prima klantenservice en volop documentatie om te leren hoe je het moet gebruiken, inclusief YouTube video tutorials.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.