WP Agency Summit: een virtueel event voor WordPress bureaus

WP Agency Summit: een virtueel event voor WordPress bureaus

WP Agency Summit, een virtueel evenement voor WordPress bureaus, zal van start gaan op 6 december. Vanaf dat moment zullen er tien dagen lang dagelijkse virtuele sessies te bekijken zijn van meer dan 30 WordPress professionals uit de hele wereld.

Gericht op WordPress bureaus

Het evenement is voornamelijk gericht op internetbureaus die met WordPress werken, maar het kan “ook interessant zijn voor WordPress freelancers en digitale bureaus die af en toe met WordPress werken,” zei Koch. “Maar omdat ik zelf ook eigenaar ben van een WordPress bureau, wil ik ervoor zorgen dat ondernemers zoals ik en mensen in soortgelijke situaties het meeste uit het evenement halen.”

Video sessies

Video sessies zullen gedurende het evenement gratis te bekijken zijn. Maar zodra het evenement voorbij is, hangt er wel een prijskaartje aan. Voor $127 kun je upgraden naar levenslange toegang. Maar dan moet je dit wel voorafgaand aan het evenement regelen; de prijs gaat tijdens het evenement namelijk omhoog naar $197 en na afloop naar $497. De prijzen zijn prima te doen voor een WordPress bureau, maar voor zelfstandige freelancers waarschijnlijk te hoog. Zowel kijkers als sprekers worden uitgenodigd om lid te worden van een speciale Facebook groep.

Iets terugdoen voor de WordPress community

Het evenement wordt georganiseerd door Jan Koch van WP Mastery. Hoewel WP Agency Summit een commercieel initiatief is, beschouwt Koch het ook als een manier voor hem om iets terug te doen. “Ik wil dat dit evenement toegevoegde waarde heeft voor de WP gemeenschap, want ik heb zelf talloze keren gratis steun gekregen van Facebook groepen, forums, enz.,” schreef hij. “Daarom is het evenement gratis online te bekijken zolang het duurt.”

“Mijn doel is om in 2020 vier van dit soort evenementen te organiseren, dus deze summit dient als ‘crash test dummy’ en basis tegelijk,” aldus Koch.

Ben je benieuwd? Je kunt je nu gratis aanmelden op de WP Agency Summit website!

 

Lees ook: State of the Word 2019: Alle wegen leiden naar de block editor

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.