De beste WordPress sport thema’s van 2021

WordPress sport thema’s

Ga je een website bouwen voor een sportteam, sportclub, sportschool of personal trainer? Of wil je een blog opzetten die op wat voor manier gerelateerd is aan fitness en een gezonde levensstijl? Wij hebben 5 van de beste premium WordPress sport thema’s van 2021 voor je op een rijtje gezet!

Premium WordPress sport thema’s van 2021

#1. Oxigeno ($69)

Oxigeno onderscheidt zich van andere WordPress sport thema’s doordat het specifiek is ontworpen voor sportteams, sportclubs of verenigingen. Het thema is uitgerust met de Bold Builder plugin, dat het heel eenvoudig maakt om je website op te bouwen. Bovendien is Oxigeno 100% responsive en retina-ready.

Meer info

#2. Sportify ($58)

Sportify is een van de meest visueel aantrekkelijke WordPress sport thema’s en is gericht op sportscholen en fitness. Er zijn 9 kant-en-klare pagina templates, 13 custom post types en honderden Google fonts om uit te kiezen. Dit thema is WooCommerce-compatible, dus het is mogelijk om producten op je website te verkopen. Ook heb je de beschikking over de Slider Revolution plugin. 

Meer info

#3. Fit ($79)

Fit maakt het heel eenvoudig om een gewaagde WordPress website voor fitness liefhebbers op te zetten. Dit thema heeft een moderne, heldere layout, een responsive design en geen beperkingen met op het gebied van kleurgebruik. Ook de korte laadtijden zijn een belangrijk voordeel van dit thema; page speed is tegenwoordig immers een belangrijke ranking factor!

Meer info

#4. Kallyas ($69)

Kallyas heeft alles wat je mag verwachten van premium WordPress sport thema’s. Het is al grotendeels geoptimaliseerd voor zoekmachines, biedt razendsnelle laadtijden en visueel aantrekkelijke sliders en parallax effecten. Het bouwen van je nieuwe website moet ook geen probleem vormen, want je krijgt er gratis video tutorials bij. 

Meer info

#5. Redy ($59)

Redy is een levendig en dynamisch WordPress thema dat uitkomst biedt voor personal trainers en coaches, maar ook prima door atleten en andere sportievelingen kan worden gebruikt. Het thema is 100% responsive en compatible met veel bekende plugins zoals Elementor, MailChimp en WooCommerce. De Revolution Slider en Swiper Slider plugins krijg je er gratis bij. 

Meer info

Geef een reactie