Top 5 WordPress restaurant thema’s voor 2020

Top 5 WordPress restaurant thema’s voor 2020

Restaurant websites hebben specifieke vereisten. Zo willen ze doorgaans niet alleen foto’s van de zaak, maar ook het menu, de locatie, de openingstijden en overige nuttige informatie laten zien. In veel gevallen kan een online reserveringssysteem gewenst zijn. In dit artikel belichten we 5 van de beste WordPress restaurant thema’s voor 2020. Al deze thema’s zijn 100% responsive en geoptimaliseerd voor de beste performance.

5 WordPress restaurant thema’s voor 2020

#1. Italian Restaurant (Astra Thema)

italian restaurant

Italian Restaurant is een modern en stijlvol ‘subthema’ van het Astra thema, compleet met parallax scrolling en een fullscreen header achtergrond. Het thema bevat een ingebouwd reserveringssysteem en custom paginatemplates voor het menu en een restaurantblog. Om het Italian Restaurant thema te installeren moet je het Astra WordPress Thema downloaden. Vervolgens kun je hun Starter Sites plugin downloaden om het Italian Restaurant template te gebruiken.

Meer info

#2. Divi Restaurant

divi restaurant

Divi Restaurant is eigenlijk niet echt een thema, maar een landingspagina voor een restaurant website. Toch kun je hier vrijwel alles op kwijt! De homepagina secties maken het mogelijk om recensies, menu’s, openingstijden en andere zaken weer te geven. Bovendien is het thema geoptimaliseerd op snelheid en performance. Ook het design stelt niet teleur; de zwart-wit achtergrond zorgt dat je afbeeldingen en content mooi opvallen.

Meer info

#3. Ultra Restaurant

ultra

Ultra Restaurant is een elegant restaurant template dat deel uitmaakt van het Ultra thema van Themify. De fullscreen achtergrond afbeelding zorgt ervoor dat je meteen een goede indruk achterlaat op je bezoekers. Verder bevat het thema een sticky navigatie menu, kleurrijke menufoto’s, Google Maps integratie en een online reserveringssysteem. Dit restaurant template is, net als het Ultra thema zelf, heel flexibel en gebruiksvriendelijk.

Meer info

#4. Carbone

carbone

Carbone is een stijlvol restaurant thema met een video achtergrond op de homepagina. Zo trek je meteen de aandacht! Dit thema bevat een live customizer met meer dan 100 aanpassingsmogelijkheden, zodat je je restaurant website volledig naar eigen inzicht vorm kunt geven. Het is een van de betere WordPress restaurant thema’s, maar ook heel geschikt voor cafés, koffietentjes en food blogs.

Meer info

#5. Salt and Pepper

salt and pepper

Salt and Pepper is een van de meer moderne WordPress restaurant thema’s. Hoewel het thema oorspronkelijk werd ontwikkeld voor food blogs en receptensites, kan het ook heel gemakkelijk worden aangepast voor restaurants, cafés, bars en andere horecagelegenheden. Een leuk extraatje is de Instagram widget waarmee je je mooiste food foto’s in de zijbalk of een andere widget area kunt laten zien.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.