6 must-have WordPress plugins voor makelaars

6 must-have WordPress plugins voor makelaars

Gisteren bespraken we al een aantal premium WordPress thema’s voor makelaars. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een aantal functionaliteiten mist op je makelaarswebsite. In dit artikel bespreken we 6 must-have WordPress plugins voor makelaars!

6 WordPress plugins voor makelaars

#1. IMPress Listings

wordpress plugins voor makelaars

IMPress Listings heette oorspronkelijk WP Listings, maar heeft voor versie 2.0 een drastische metamorfose ondergaan. De plugin ondersteund custom post types voor zoekertjes en taxonomieën voor locaties en huidige statussen (verkocht, in behandeling, enzovoorts). IMPress Listings heeft zelfs een demo site waar je de plugin gratis kunt uitproberen.

Meer info & download

#2. WPL Real Estate

wordpress plugins voor makelaars

WPL Real Estate is een geweldige plugin om te koop staande huizen te beheren. Het is één van de meest uitgebreide WordPress plugins voor makelaars. Er is zowel een gratis als een premium versie beschikbaar. De plugin biedt ondersteuning voor custom taxonomieën, zodat je eenvoudig kunt aangeven hoeveel slaapkamers een woning heeft, hoeveel vierkante meters, welke voorzieningen er zijn, enzovoorts.

Meer info & download

#3. Essential Real Estate

wordpress plugins voor makelaars

Als je geen behoefte hebt aan ingewikkelde instellingen, dan is Essential Real Estate een prima plugin. Essential real Estate biedt je de mogelijkheid om statistieken, facturen, transacties en zelfs afspraken te beheren. Nieuwe woningen toevoegen is een fluitje van een cent, evenals het bijhouden van een makelaarsblog. Wil  je meer weten, dan kun je deze intro video bekijken.

Meer info & download

#4. WP-Property

wordpress plugins voor makelaars

WP-Property biedt ondersteuning voor alle vormen van ontroerende goederen, inclusief huurwoningen en commerciële items. Alle features worden beheerd via de backend, waar je eenvoudig de verkoopstatus, vraagprijs en open huis data kunt beheren.

Meer info & download

#5. Estatik

wordpress plugins voor makelaars

Met Estatik kun je in principe gewoon het standaard WordPress thema draaien, en toch een aantrekkelijke website creëren. Een prima plugin voor wie (nog) niet wil betalen voor een premium makelaarsthema. De plugin biedt fotogalerijen, Google Maps features, social sharing en nog veel meer.

Meer info & download

#6. Gravity Forms

wordpress plugins voor makelaars

Een goede contactpagina is van essentieel belang voor elke website. Maar als makelaar heb je wellicht meer nodig dan een simpel contactformuliertje. Het kan zijn dat je afzonderlijke contactpagina’s wilt aanmaken voor kopers en verkopers, or potentiele kopers de mogelijkheid wilt bieden om zich via e-mail in te schrijven voor een bezichtiging. Voor dat soort features in Gravity Forms zonder twijfel de beste plugin!

Meer info & download

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.