De beste WordPress thema’s voor makelaars

De beste WordPress thema’s voor makelaars

WordPress biedt geweldige premium thema’s voor alle denkbare doeleinden. In dit artikel bespreken we 7 van de beste premium WordPress thema’s voor makelaars!

7 WordPress thema’s voor makelaars

#1. AgentPress Pro ($99,95 – inclusief Genesis framework)

agent focused pro

AgentPress is één van de beste WordPress thema’s voor makelaars, niet in de laatste plaats vanwege de snelheid en uitgebreide SEO opties. Het thema is gebouwd op het bekende Genesis framework, dat bekend staat om de veiligheid en vele features.

Meer info & download                                

#2. Home Quest ($45)

homequest

Home Quest is een krachtig, responsive en retina-ready WordPress thema dat gericht is op het converteren van bezoekers en het opbouwen van geloofwaardigheid op de woningmarkt. Het thema is zeer gebruiksvriendelijk, en kleuren, achtergronden en andere elementen zijn met het grootste gemak aan te passen.

Meer info & download

#3. Avlar ($49)

Avlar

Avlar is één van de betere WordPress thema’s voor makelaars die het ook mogelijk maken voor gebruikers om via de front-end woningen aan te melden. De ‘favorite property’ bookmarking feature helpt potentiele kopers of huurders om snel te vinden wat ze zoeken.

Meer info & download

#4. Solus ($49)

WordPress thema's voor makelaars

Solus is een WordPress thema dat niet alleen heel gebruiksvriendelijk is, maar ook een breed scala aan features bevat. De responsive layout zorgt dat je site er op alle apparaten goed uit ziet, en dankzij de bijgeleverde Photoshop bestanden kun je het ontwerp helemaal naar je wensen en behoeften aanpassen.

Meer info & download

#5. Freehold ($59)

freehold thema

Freehold is een thema dat uitstekend geschikt is voor websites waar je meerdere woningen op wilt zetten. Het thema bevat een geavanceerde zoekfunctie, ingebouwde social sharing opties, custom widgets voor makelaars, custom Google Maps integratie en nog veel meer.

Meer info & download

#6. Houzez ($59)

houzez thema wordpress

Houzez is een elegant WordPress thema voor makelaars waarmee je woningen op een leuke, interactieve manier aan potentiele kopers/huurders kunt laten zien. Het thema biedt een zoekfunctie met ultra-geavanceerde filters, verschillende payment gateways en uitstekende documentatie en ondersteuning.

Meer info & download

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.