Waar vind ik WordPress hulp?

Het voordeel van het gebruiken van één van de meest populaire platformen ter wereld is dat het een geweldige support heeft. Er zijn online tal van tutorials en troubleshooting artikelen, zoals de WordPress handleidingen, te vinden die al je vragen kunnen beantwoorden. Als je je eigen WordPress website host (dus niet via WordPress.com) dan zal je server gerelateerde problemen zelf moeten oplossen. Voor andere technische zaken kun je terecht op http://wordpress.org/support/. De meeste premium (betaalde) thema’s bieden overigens ook een uitstekende support via diverse forums.

WordPress hulp via een WordPress forum

Het bekendste WordPress forum voor Nederlandse gebruikers is het Nederlandse WordPress forum. Op dit forum kun je eenvoudig je probleem of vraagstelling plaatsen en vervolgens zullen WordPress experts naar een oplossing zoeken. De experts van WP Handleiding zitten ook regelmatig op dit forum om mensen verder te helpen met hun WordPress website.

WORDPRESS HULPWordPress hulp via WP Handleiding

WP Handleiding is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot kenniscentrum van WordPress experts. Mede daardoor helpen wij je graag met je WordPress problemen en lossen wij deze het liefste samen met je op. Zodat je de volgende keer zelf weet hoe je het probleem moet aanpakken.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen website kan maken en daar het oplossen van een aantal problemen ook bij. Voor meer informatie over hulp van WP Handleiding verwijzen we je graag naar deze pagina.

Meer informatie over WordPress

Wil je meer weten over WordPress? Lees dan onze andere artikelen over WordPress:

Wat is WordPress? | Wat is WordPress.com? | Wat is WordPress.org? | Voor welke WordPress moet ik kiezen? | Waar host ik mijn WordPress website? | Waar vind ik WordPress hulp?

Geïnteresseerd in WordPress?

Ben je geïnteresseerd in WordPress en wil je meer weten over het meest gebruiksvriendelijke platform voor websites? Bekijk dan eens een van onze WordPress handleidingen waarmee je binnen aanzienlijke tijd zelf een prachtige website bouwt.

 

2 reacties op “Waar vind ik WordPress hulp?”

  1. Bianca van laar schreef:

    Help ik krijg elke dag dat er een nieuwe gebruiker is geregistreerd op kaars4u
    Ik weet niet ik dat uit kan zetten.

  2. Esther schreef:

    Ik kon altijd wel de Engelse FAQ finden maar vind Nederlands veel makkelijker te begrijpen. Fijn dat ik nu weet dat er ook een Nederlandstalig forum is. De handleidingen lijken me ook heel handig.

Geef een reactie