Waar vind ik WordPress hulp? | WP Handleiding

Waar vind ik WordPress hulp?

Het voordeel van het gebruiken van één van de meest populaire platformen ter wereld is dat het een geweldige support heeft. Er zijn online tal van tutorials en troubleshooting artikelen, zoals de WordPress handleidingen, te vinden die al je vragen kunnen beantwoorden. Als je je eigen WordPress website host (dus niet via WordPress.com) dan zal je server gerelateerde problemen zelf moeten oplossen. Voor andere technische zaken kun je terecht op http://wordpress.org/support/. De meeste premium (betaalde) thema’s bieden overigens ook een uitstekende support via diverse forums.

WordPress hulp via een WordPress forum

Het bekendste WordPress forum voor Nederlandse gebruikers is het Nederlandse WordPress forum. Op dit forum kun je eenvoudig je probleem of vraagstelling plaatsen en vervolgens zullen WordPress experts naar een oplossing zoeken. De experts van WP Handleiding zitten ook regelmatig op dit forum om mensen verder te helpen met hun WordPress website.

WordPress hulp via WP Handleiding

WP Handleiding is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot kenniscentrum van WordPress experts. Mede daardoor helpen wij je graag met je WordPress problemen en lossen wij deze het liefste samen met je op. Zodat je de volgende keer zelf weet hoe je het probleem moet aanpakken.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen website kan maken en daar het oplossen van een aantal problemen ook bij. Voor meer informatie over hulp van WP Handleiding verwijzen we je graag naar deze pagina.

Schakel de hulp in van een echte WordPress expert!

Razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Eén reactie

  1. Ik kon altijd wel de Engelse FAQ finden maar vind Nederlands veel makkelijker te begrijpen. Fijn dat ik nu weet dat er ook een Nederlandstalig forum is. De handleidingen lijken me ook heel handig.

Zelf een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.