WordPress functies die je nog niet kende - deel 2

WordPress functies die je nog niet kende – deel 2

Gisteren bespraken we al 5 geweldige WordPress functies die je waarschijnlijk nog niet kende. Vandaag voegen we daar nog 5 functies aan toe!

6. Prijzen schatten

Voor sommige producten is pricing heel eenvoudig – als je bijvoorbeeld een televisie koopt, dan weet je precies wat je voor je geld krijgt. Maar voor diensten is dit wat gecompliceerder. Denk bijvoorbeeld aan web design projecten: de totaalprijs is hierbij vaak gebaseerd op een aantal schattingen. En als je dat voor elke potentiele cliënt zelf moet gaan uitvogelen, dan dat behoorlijk wat tijd kosten. Om het kaf van het koren te scheiden kun je gebruik maken van de WP Estimation & Payment Forms Builder plugin. De plugin maakt gebruik van geavanceerde conditionele logica, zodat je heel nauwkeurig de prijs van een project kunt inschatten, ongeacht hoe groot het is. Je kunt zelfs aanbetalingen laten doen via PayPal.

7. Geloofwaardigheid verbeteren

Een goed portfolio is belangrijk, maar je moet als freelancer ook geloofwaardig overkomen. Teams Logos Testimonials Locations for WordPress is een alles-in-één plugin waarmee je logo’s van klanten, team profielen en testimonials aan je WordPress site kunt toevoegen. Je krijgt verschillende templates, mooie CSS3 overgangsanimaties, 10 kleurenschema’s, afbeeldingseffecten en nog meer coole functionaliteiten die bijdragen aan de geloofwaardigheid van je website.

8. Parallax Effects

Veel WordPress gebruikers zijn van mening dat er geen betere eyecatcher is dan een mooi parallax effect. Vroeger was parallax volledig afhankelijk van je thema. Maar met de The Parallaxer WP plugin kun je, ongeacht het thema dat je gebruikt, visueel stimulerende parallax effecten aan elke pagina van je website toevoegen – zelfs in blogberichten!

9. Live Chat functies

Elke ondernemer kan je vertellen dat klantenservice van essentieel belang is. Helaas wordt dit aspect door online bedrijven vaak over het hoofd gezien. Het toevoegen van een online chatfunctie is een uitstekende manier om real-time klantenservice te verstrekken. En de WP Flat Visual Chat maakt dit heel eenvoudig. Je kunt e live chat platform namelijk gewoon vanuit het WordPress Dashboard beheren. Je kunt zien naar welke pagina een bezoeker kijkt, en kunt zelfs specifieke website elementen delen om hen te helpen.

10. Hover Animaties

Wil je je website interactiever maken? Kijk dan eens naar de Hover Effects Pack WordPress plugin. Hover effecten worden meestal verstrekt door een WordPress thema, maar met deze plugin ben je daar niet meer van afhankelijk. Je kunt een aantal mooie hover effecten aan je afbeeldingen toevoegen. Wil je extra informatie over een afbeelding verstrekken, dan kun je ook een tekst overlay gebruiken, met 10 verschillende tekstanimaties om uit te kiezen.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.