Deze plugins maken van WordPress een nog beter CMS

Deze plugins maken van WordPress een nog beter CMS

WordPress is het meest populaire content management systeem, maar het kan natuurlijk altijd beter. Deze plugins maken van WordPress een nog beter CMS!

Plugins om van WordPress een nog beter CMS te maken

#1. Easy WP SMTP

Een goed CMS zorgt dat gebruikers hun content gemakkelijk kunnen beheren. Een beter CMS maakt het ook makkelijk om met bezoekers te communiceren. Met Easy WP SMTP kun je al je uitgaande e-mails via een SMTP server configureren en versturen. Hierdoor voorkom je dat je mails in de spam folder van de ontvangers terechtkomen.

Meer info

#2. Branda

Met Branda kun je elk aspect van je WordPress CMS customizen. Zo geef je je site ook aan de back-end een unieke look en feel, voorzien van de huisstijl en identiteit van jouw bedrijf (of dat van je opdrachtgever). Bovendien biedt Branda heel veel mogelijkheden voor het customizen van gebruikersrollen.

Meer info

#3. Ultimate Addons For Gutenberg

Ultimate Addons for Gutenberg geeft je directe toegang tot een groeiende bibliotheek met handige Gutenberg blocks. Gewoon vanuit je de WordPress block editor.

Meer info

#4. Filebird

Filebird hebben we al kort behandeld in onze blogpost over 5 plugins voor het organiseren van je WordPress mediabibliotheek. Met deze plugin hou je al je media bestanden netjes en overzichtelijk geordend.

Meer info

#5. Advanced Custom Fields

Advanced Custom Fields maakt het super eenvoudig om custom velden aan je WordPress site toe te voegen. Zonder dat je in de code hoeft te rommelen.

Meer info

#6. Posts Table with Search & Sort

Posts Table with Search & Sort is een gratis WordPress plugin die je blogposts automatisch ordent in sorteerbare en filterbare tabellen. Zo kunnen je bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Je kunt die tabel met behulp van een shortcode op elke gewenste plek plaatsen.

Meer info

#7. Broken Link Checker

Dode links zijn bijzonder frustrerend voor je bezoekers en ook Google bots zijn er niet dol op. Gelukkig is er Broken Link Checker. Deze plugin scant automatisch je website en stuurt een melding wanneer hij een dode link aantreft.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.