WordPress 5.2.2 is nu beschikbaar

WordPress 5.2.2 is nu beschikbaar

WordPress 5.2.2 is nu beschikbaar om te downloaden. Deze relatief kleine onderhoudsupdate repareert 13 bugs en verbetert onder andere de Site Health features die in WordPress 5.2 geïntroduceerd werden.

Wat is er nieuw in WordPress 5.2.2?

Eén van de wijzigingen in WordPress 5.2.2 draait om de thema update link in de Customizer van multisite installaties. Deze is verwijderd. Dit is omdat updates in deze situatie niet vanuit de Customizer kunnen worden uitgevoerd.

Er is een exit recovery mode knop in de responsive weergave toegevoegd. Ook is de Site health toegangspagina filterbaar gemaakt en zijn de pagina editor pakketten geüpdatet.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen in deze update kun je de documentatie voor WordPress 5.2.2 raadplegen.

WordPress 5.2.2 downloaden

WordPress websites waar automatische updates staan ingeschakeld, zijn reeds begonnen met updaten. Voor de websites waar automatische updates niet staan ingeschakeld, is de nieuwe versie hier te downloaden. Je kunt ook naar je WordPress Dashboard gaan en dan naar Updates > Update Now. We raden je aan om WordPress updates altijd zo snel mogelijk te installeren.

WordPress Website Update Pakket

Wordt je soms helemaal gek van alle updates die je moet uitvoeren? Dan is het WordPress Website Update Pakket iets voor jou! Met dit pakket worden de meest recente WordPress core en WordPress plugin updates altijd meteen op je site geïnstalleerd. Bovendien zorgen wij dat eventuele functies die na een update niet meer werken, volledig kosteloos voor je hersteld. Zo heb je zelf geen omkijken meer naar het updaten van je WordPress sites!

WordPress handleidingen

Gezien het feit dat er met deze update inhoudelijk niets is gewijzigd aan de functionaliteit van het WordPress content management systeem, zijn alle WordPress handleidingen nog gewoon van toepassing op WordPress 5.2.2. In het geval dat er wel inhoudelijke wijzigingen worden doorgevoerd, zullen wij de WordPress handleidingen vanzelfsprekend controleren en ze waar nodig meteen aanpassen.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.