WooCommerce Social Login Plugin

WooCommerce Social Login Plugin

Tal van websites en webshops bieden hun gebruikers de mogelijkheid om in te loggen met hun eigen inloggegevens van sociale netwerken. Zou je zo’n functie ook graag aan jouw WordPress site willen toevoegen? WooCommerce Social Login maakt het mogelijk! Deze plugin integreert met je login- en registratiepagina’s en biedt ondersteuning voor de meest populaire sociale netwerken.

Over de WooCommerce Social Login plugin

social login

Met WooCommerce  Social Login kun je je gebruikers op de inlogpagina de keuze geven om in te loggen met gegevens die specifiek voor jouw website zijn, of met gegevens die zij gebruiken voor een van hun sociale netwerken. WooCommerce Social Login maakt je website niet alleen gebruiksvriendelijker, maar visualiseert ook je data zodat je kunt zien welke netwerken het meest populair zijn onder je gebruikers. Je hebt de optie om custum redirect URLs in te stellen nadat mensen inloggen met hun social media gegevens.

social login

De plugin biedt ondersteuning voor Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Yahoo, Foursquare, Windows, Instagram, VK, PayPal en Amazon. Met andere woorden: als een gebruiker op een van deze netwerken een account heeft, kan hij of zij die gegevens gebruiken om in te loggen op jouw website. Veel mensen vinden dit prettig, omdat ze dan niet honderden verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden voor verschillende websites hoeven te onthouden.

Hoewel dit script het makkelijk maakt om accounts te linken, kunnen gebruikers ook toegang krijgen wanneer hun social media accounts niet gelinkt zijn.

social login

WooCommerce Social Login wordt geleverd inclusief uitgebreide documentatie, en biedt eveneens een uitstekend support platform waar je terecht kunt als je ergens niet uit komt.

Behalve met WooCommerce werkt de plugin overigens ook uitstekend samen met o.a. BuddyPress, bbPress, Yoast, WPML, Better WordPress Minify, W3 Total Cache en Peepso.

WooCommerce Social Login kost $39 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

 

Lees ook: Zo maak je een custom login pagina in WordPress

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.