8 reacties op “Zo maak je een custom login pagina in WordPress”

 1. Naf schreef:

  is het mogelijk om een webshop te bouwen waarbij je eerst dient in te loggen/ registreren voordat je de webshop kan betreden?

 2. Marcel schreef:

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar inlog pagina voor mijn klanten waarbij ze op hun persoonlijke pagina komen.

  Een persoonlijke pagina waarop ze wekelijks gegevens kunnen invullen zodat ze hun eigen progressie kunnen zien en volgen. Ik heb zelf ook toegang nodig tot deze gegevens zodat ik ze aan de hand van deze gegevens kan begeleiden.

  mvg

  Marcel

 3. Marcel schreef:

  Hallo,
  Is het mogelijk om met wordpress een website te maken mat custom login waarbij een klant op hun persoonlijke pagina komen?

  Ik heb een bedrijf waarbij ik mensen begeleid met bijvoorbeeld afslanken, mijn idee is dat mijn klanten in kunnen loggen en daarop wekelijks hun vooruitgang kunnen aanvullen en bekijken. Ik wil ook zelf de vooruitgangen kunnen volgen uiteraard.

  mvg
  Marcel

 4. Hanneke schreef:

  Hallo, kan met deze plug-in ‘cursisten’ inschrijven? Ze generen dan zelf een wachtwoord, zodat ik daar niks aan hoef te doen.
  Hoe werkt dat op de achtergrond? Heb ik daar nog iets speciaals voor nodig?
  Waar komen de gebruikers (cursisten), dan terecht? Zodat ze niet mijn hele webiste dashboard kunnen zien.
  Graag hoor ik van je. Voordat ik dit ga aanschaffen, wil ik graag weten of dit er in zit.
  Groet Hanneke

 5. Arnold schreef:

  Hoi, Ik zoek een manier om een specifieke pagina met login te beveiligen. Hoe kan ik dit realiseren? Wat is de beste plug-in hiervoor?

  Kunnen jullie mij even op weg helpen? BVD.

  Gr, Arnold

 6. Johanna schreef:

  Hoi Thijs,
  Bedankt voor je reactie. Ik ga kijken of iksupport kan krijgen. Ik heb het aangeschaft bij Envato.
  Moet minimaal 6 mnd support hebben volgens de site.

 7. Johanna Schotanus schreef:

  Hoi,
  Is dit dezelfde plugin als PressApps Login & Access?
  Ik zoek namelijk een plugin waarmee ik een aantal pagina’s achter een login kan zetten en een publiek gedeelte zeg maar. Als ik PressApps Login & Access activeer kom ik er zelf niet meer in. Als dit dezelfde is hebben jullie dan mogelijk ook documentatie hierover. Graag ontvang ik dit via de mail.
  Alvast bedankt voor de moeite.
  Johanna

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Dag Johanna,

   Dank voor je vraag, dat is dezelfde plugin inderdaad. Heb je de makers al gevraagd om je te helpen? Als je de plugin hebt aangeschaft krijg je gratis support (zeker als je de plugin via themeforest hebt aangeschaft).

   Je probleem lijkt erop dat wanneer je de plugin activeert en jij zelf niet meer in de website komt, dat de plugin dan conflicteert met een andere plugin. De bouwers kunnen je hierbij goed helpen.
   Mvg
   Thijs

Geef een reactie