3 WooCommerce Sales Map plugins

3 WooCommerce Sales Map plugins

Als je een webshop hebt, kun je niet verwachten dat die vanzelf wel groeit. Zeker niet als je geen inzicht hebt in je bezoekers, en de locaties waar je producten populair zijn. Google Analytics is een prima tool om dergelijke gegevens te achterhalen, maar het is zeker niet de enige. Hieronder hebben we 3 WooCommerce Sales Map plugins voor je op een rijtje gezet!

3 WooCommerce Sales Map plugins

#1. WooCommerce Sales by Location Report (gratis)

WooCommerce Sales By Location Reportvoegt een sectie aan de WooCommerce backend toe om je de verkopen per locatie op een kaart te laten zien. De locaties kunnen gesorteerd worden per verzend- of factuuradres en het aantal bestellingen. Hou er wel rekening mee dat de plugin ten tijde van schrijven al een tijdje niet meer geüpdatet is; als je echt geen risico’s wilt nemen, raden we je aan om een premium plugin te kiezen.

Meer info

#2. WooCommerce Sales Map ($18)

WooCommerce Sales Mapbiedt je de mogelijkheid om, met behulp van Google Maps, weer te geven waar jij producten hebt verkocht. Je kunt zelfs details per stad bekijken. Dankzij de PHP functie kun je de kaart ook buiten pagina’s en blogposts gebruiken. Ook kun je zelf bepalen of je de pins klikbaar wilt maken of niet. Via Snazzymaps.com kun je custom kaart kleuren en stijlen gebruiken. Ook custom pins behoren tot de mogelijkheden.

Meer info

#3. Advanced WooCommerce Reporting ($36)

Advanced WooCommerce Reportingvisualiseert je webwinkel data, zodat je meer inzicht krijgt in je sales. De plugin, die 100% responsive is, toont gedetailleerde rapportages (inclusief zoekfuncties!) van recente bestellingen, meest populaire producten, coupons en nog veel meer. Er zijn taartdiagrammen en grafieken, en er kan tevens een sales samenvatting op een kaart worden weergegeven. Rapporten kunnen worden opgeslagen als PDF, CSV of XLS bestand. En als al die functies nog niet voldoende zijn, dan zijn er nog tal van add-ons die je kunt aanschaffen.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.