WooCommerce LookBook plugin

WooCommerce LookBook plugin

Veel succesvolle websites voegen pins met shopping links aan de afbeeldingen op hun website toe. Denk bijvoorbeeld aan een website met interieur tips, waarbij de gepinde producten gelinkt zijn aan interne of externe productpagina’s waar je ze kunt kopen. Dankzij de premium WooCommerce LookBook plugin kun jij ook heel eenvoudig zo’n functie aan je website toevoegen!

Over de WooCommerce LookBook plugin

WooCommerce LookBook is 100% responsive en ziet er op alle apparaten goed uit. De plugin is voorzien van een drag & drop functie, zodat je heel gemakkelijk zogeheten ‘nodes’ kunt toevoegen om producten op foto’s aan te geven. Zodra een gebruiker op zo’n node klikt, verschijnt er een kleine pop-up met informatie over waar je het betreffende artikel kunt kopen.

WooCommerce LookBook

WooCommerce LookBook is compatibel met zowel foto’s in je WooCommerce webshop als met foto’s op Instagram. Je kunt verschillende LookBooks creëren, welke je met shortcodes op elke gewenste plek kunt plaatsen. Het is ook mogelijk om LookBooks samen te voegen. Nodes kun je linken aan je eigen producten (de gebruiker direct naar de betreffende productpagina doorverwijzen), maar ook aan affiliate producten (de gebruiker naar een externe website doorverwijzen). Er is tevens een Quickview weergave beschikbaar, zodat je productnamen, prijzen en korte beschrijvingen in een pop-up in het LookBook kunt weergeven. Node iconen, kleuren, randen en andere instellingen kunnen gemakkelijk geconfigureerd worden, en het is tevens mogelijk om je eigen custom CSS toe te voegen om de front-end van de plugin te veranderen. Deze functie kan dus volledig aan het ontwerp van je website worden aangepast!

WooCommerce LookBook

WooCommerce LookBook maakt je WordPress website nog dynamischer en helpt je bezoekers de producten te vinden waar ze interesse in hebben. En als je zelf geen webshop hebt, kun je de plugin uitstekend gebruiken voor affiliate links.

Lees ook: Affiliate marketing met WordPress

WooCommerce LookBook kost $21 en is verkrijgbaar via CodeCanyon. Als je nog twijfelt, kun je ook eerst de gratis versie van de plugin downloaden.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.