Visual Restaurant Reservation plugin

Visual Restaurant Reservation plugin

Er zijn tal van gratis en premium WordPress thema’s voor restaurant websites. Deze bieden echter niet allemaal een reserveringssysteem, en als ze dat wel bieden is het vaak vrij beperkt. Maar je kunt natuurlijk ook een reserveringssysteem inbouwen met behulp van een plugin! De Visual Restaurant Reservation plugin biedt je de mogelijkheid om een visueel reserveringssysteem voor je restaurant website te creëren. Zo kunnen je bezoekers via je website van tevoren zelf aangeven waar en aan wat voor tafel ze willen zitten. Ook als ze nog nooit eerder in je restaurant zijn geweest!

Over de Visual Restaurant Reservation plugin

Visual Restaurant Reservation heeft verschillende aantrekkelijke layouts om uit te kiezen. Met behulp van de drag & drop functie kun je verschillende soorten tafels naar het grid slepen. Je stelt zelf in hoeveel tafels er beschikbaar zijn, wat het maximale aantal zitplaatsen per tafel is. Je bezoekers kunnen zelf bepalen wat voor tafelvorm hun voorkeur heeft, en waar in het restaurant ze graag willen zitten. Uiteraard wordt hen ook gevraagd om de gewenste datum door te geven, alsmede hun naam en telefoonnummer. Zodra er een reservering is gedaan, krijg je direct een melding via e-mail of SMS. Je kunt de klant dan eventueel terugbellen om de reservering te bevestigen.

visual restaurant reservation

Als je een restaurant hebt kan deze WordPress plugin een grote toegevoegde waarde hebben. Visual Restaurant Reservation geeft je bezoekers meer controle over hun reservering en wekt voor een goede indruk, van zowel je website als je restaurant als geheel.

visual restaurant reservation

Interesse?

Visual Restaurant Reservation is verkrijgbaar via CodeCanyon en kost €29. Dit is inclusief updates en zes maanden support van plugin ontwikkelaar GoGetLab.

Twijfel je nog of deze plugin wel geschikt is voor jouw restaurant website? Klik dan hier voor een live voorvertoning en probeer het eens uit!

 

Tip: Het is bij een restaurant website tevens belangrijk dat je klanten je direct kunnen bellen. Een klikbare telefoonlink toevoegen is dan ook zeker aan te raden.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.