WooCommerce Photo Review Plugin

WooCommerce Photo Review Plugin

Als je een online shop runt, dan weet je dat het tegenwoordig van essentieel belang is om eerlijke recensies van echte klanten te krijgen. Sommige bedrijven bieden zelfs kortingen aan klanten die de tijd nemen om een recensie te schrijven over hun aankoop. Het kan dan ook goed zijn om hen de mogelijkheid te bieden om foto’s te plaatsen van de producten die zij gekocht hebben. Daarvoor kun je de WooCommerce Photo Review plugin gebruiken.

WooCommerce Photo Review plugin

De WooCommerce Photo Review plugin biedt je klanten de mogelijkheid om recensies met foto’s te plaatsen, wat zeer bevorderlijk kan zijn voor het vertrouwen in je webshop. Je hebt de mogelijkheid om een maximale upload grootte en een maximaal aantal foto’s in te stellen, en zelfs om het uploaden van foto’s verplicht te maken. Je kunt coupons versturen naar de klanten die recensies hebben geschreven. WooCommerce Photo Review heeft tevens een recensie-herinnering feature; je kunt instellen dat de plugin automatisch een e-mail naar klanten stuurt om te vragen of ze een recensie willen plaatsen, nadat ze een bestelling hebben geplaatst. Daarbij kun je ook allerlei voorwaarden configureren, bijvoorbeeld om die herinneringsmail alleen bij aankoop van bepaalde producten te versturen.

photo review

Er zijn verschillende manieren om de recensie van je klanten op je website weer te geven. Zo kun je eerst de nieuwste of eerst de oudste recensies laten zien. Het is tevens mogelijk om een specifiek land te selecteren, en alleen recensies van dat land te importeren. Je kunt instellen welke beoordelingen je wil laten zien: allemaal, alleen 5-sterren recensies, alleen 4-sterren recensies, enzovoorts. Je kunt de recensies als grid weergeven, of de stijl van je WooCommerce thema overnemen.

photo review

WooCommerce Photo Review kost $21 en is verkrijgbaar via CodeCanyon. Wil je de plugin liever eerst even uitproberen? Download dan de gratis versie via WordPress.org.

 

Lees ook: WooCommerce Ultimate Reports plugin

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.