De beste recensie plugins voor WordPress (2018)

De beste recensie plugins voor WordPress (2018)

Als je regelmatig gedetailleerde product recensies op je WordPress site plaatst, is het belangrijk dat je deze schrijft volgens het rich snippets format van Schema.org; op die manier zorg je dat je recensies zoekmachine-vriendelijk zijn, en er tegelijkertijd goed uit zien. Daarom in dit artikel een opsomming van de beste recensie plugins voor WordPress!

De beste recensie plugins voor WordPress

#1. WP Product Review Pro (vanaf $89)

recensie plugins

WP Product Review is een van de beste recensie plugins voor WordPress. De plugin bevat een uitgebreide sectie met instellingen, die je de mogelijkheid om precies aan te geven hoe je recensies op je website wilt beheren en weergeven. Het toevoegen van een product recensie is nog makkelijker. Selecteer simpelweg de product review optie als je een blogbericht schrijft, en de plugin laat alle instellingen zien. Je kunt je recensie opbreken in features en afbeeldingen en voor- en nadelen van het product toevoegen.

Meer info

#2. All in One Schema Rich Snippets (gratis)

recensie plugins

Om het maximale uit je product recensies te halen is het belangrijk dat ze SEO vriendelijk zijn. De All-in One Schema Rich Snippets plugin stelt je in staat om verschillende soorten berichten volgens het rich snippets format te schrijven, inclusief product recensies. Je selecteert ‘Item Review’ een drop-down menu bij het schrijven van je blogbericht, en de plugin zal allerlei extra opties laten zien, zoals de naam van de recensent, de productnaam en de rating. Die informatie zal onder je blogbericht worden weergegeven, uiteraard met de correcte SEO vriendelijke opmaak.

Meer info

#3. WP Review Pro ($87)

recensie plugins

Ook WP Review Pro is een uitstekende optie om product recensies in WordPress toe te voegen. De plugin is heel gebruiksvriendelijk en daardoor ook geschikt voor beginners. Nadat je de plugin geactiveerd hebt, maak je een nieuw blogbericht aan en selecteer je het recensie type. WP Review Pro ondersteund drie manieren om producten te beoordelen, namelijk met sterren, punten en percentages. De plugin biedt tevens de mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen beoordeling te geven.

Meer info

#4. Rich Reviews (gratis)

recensie plugins

Rich Reviews is een eenvoudige gratis plugin die je de mogelijkheid biedt om recensies van je eigen producten of diensten toe te voegen. De plugin maakt gebruik van shortcodes om recensies weer te geven. Deze kun je dus op elke gewenste plek kunt neerzetten, zoals in blogberichten, op pagina’s en in sidebar widgets. Als je recensies van gebruikers verzameld, stelt deze plugin je in staat om elke recensie handmatig goed te keuren voordat je hem publiceert. Daarbij bevat de plugin gedetailleerde instructies met hoe je hem moet gebruiken.

Meer info

 

Lees ook: De beste rating plugins voor je WordPress blog

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.