De beste rating plugins voor je WordPress blog

De beste rating plugins voor je WordPress blog

Als WordPress blogger is het altijd goed om feedback te krijgen van je bezoekers. Op die manier kun je je onderwerpen ook aanpassen aan hetgeen waar je bezoekers naar op zoek zijn, of meer bezoekers trekken. Eén van de makkelijkste manieren om te zorgen dat je bezoekers feedback kunnen geven op je artikelen, is door een rating plugin te gebruiken. Maar welke? Er zijn honderden rating plugins beschikbaar, zowel gratis als premium. Om de keuze voor een rating plugin wat makkelijker te maken hebben we de beste gratis rating plugins voor je op een rijtje gezet!

Rating plugins voor WordPress

Rating-Widget

Met deze plugin kun je je ratings eenvoudig vanuit je WordPress dashboard beheren. Je kunt je artikelen, pagina’s en reacties voorzien van thumb ratings en sterren ratings. Het is ook mogelijk om een widget in te zijbalk te plaatsen, waar de best beoordeelde artikelen, pagina’s en reacties worden weergegeven.

Download Rating-Widget

kk Star Ratings

Deze plugin biedt je bezoekers de mogelijkheid tot meer interactie met je website, door eenvoudig beoordelingen te geven. De plugin geeft een sterren rating weer in je artikelen of pagina’s. Het beste aan deze plugin is dat hij ondersteuning biedt voor Google Rich Snippers, waardoor de beoordelingen ook in Google geïndexeerd worden.

Download kk Star Ratings

Polldaddy Polls & Ratings

Met deze plugin kun je niet alleen een rating systeem beheren, maar ook polls aanmaken. Daarbij heb je de keuze uit 20 verschillende stijlen. Je kunt je pols dus moeiteloos laten aansluiten bij het ontwerp van je website.

Download Polldaddy Polls & Ratings

Comment Rating Field Plugin

Deze plugin voegt een 5-sterren rating veld toe onderaan een reactieformulier in WordPress. Hierdoor krijgt een bezoeker de mogelijkheid om tegelijk met zijn of haar reactie ook een beoordeling te versturen.

Download Comment Rating Field Plugin

EC Stars Rating

Deze lichtgewicht rating plugin is geoptimaliseerd voor zoekmachines. De plugin maakt alleen maar gebruik van CSS, een beetje HTML en de broodnodige JavaScript om te werken, en heeft daardoor een minimale impact op de laadtijd van je webpagina’s.

Download EC Stars Rating

GD Star Rating

Met deze krachtige en veelzijdige plugin kun je een geavanceerd beoordelings- en review systeem opzetten voor post types en reacties. Je kunt verschillende soorten beoordelingen implementeren.

Download GD Star Rating

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.