5 moderne Zen thema’s voor WordPress

5 moderne Zen thema’s voor WordPress

Wil je een WordPress website opzetten die draait om yoga, meditatie of mindfulness? Dan heb je natuurlijk een passend WordPress thema nodig dat over de juiste features en designelementen beschikt. In dit artikel bespreken we 5 moderne Zen thema’s voor WordPress!

5 moderne Zen thema’s voor WordPress

#1. Zen Life ($29)

zen thema's

Zen Life is een minimalistisch, responsive WordPress thema met een simpel, rustgevend design dat ervoor zorgt dat de focus op je content komt te liggen. Dit premium thema komt gebundeld met FontAwesome en Bootstrap voor extra functionaliteiten, zoals mooie iconen en een responsive dropdown menu.

Meer info & download

#2. Zen ($49)

zen thema's

Zen is het ideale WordPress thema voor wie op zoek is naar een simpel design met een hedendaagse en gewaagde look en feel. Bij dit thema is volop aandacht besteed aan typografie en andere details. Bovendien is het thema super responsive en retina ready, met schitterende achtergrondopties zoals slideshows, video’s, parallax en isotope effecten.

Meer info & download

#3. Meditation ($65)

zen thema's

Meditation is een responsive WordPress thema met een kant-en-klaar blog, een elegante contactpagina, een evenementenkalender, een FAQ pagina, een Glossary en nog veel meer. En dankzij de drag & drop editor kun je zelfstandig een aantrekkelijke layout in elkaar zetten, zonder dat je ook maar één regel code hoeft te typen.

Meer info & download

#4. Wellspring ($59)

zen thema's

Wellspring is zonder twijfel één van de beste moderne Zen thema’s voor WordPress. Naast een mooi, minimalistisch design laat Wellspring ook op het gebied van functionaliteit niets te wensen over. Je hebt alles wat je nodig hebt: ingebouwde Instagram feeds, bbPress forums, een evenementenkalender en zelfs een speciaal voor Wellspring ontworpen BMI calculator.

Meer info & download

#5. Meditari ($42)

zen thema's

Meditari is een modern WordPress thema dat bij uitstek geschikt is voor websites die te maken hebben met meditatie, yoga, gezondheid en dans. Het thema biedt een breed scala aan premium plugins, zoals Revolution Slider, Mega Menu, Contact Form 7 en MailChimp voor WordPress. En dankzij de drag & drop interface is het bouwen van je Zen website een fluitje van een cent!

Meer info & download

Toch niet gevonden wat je zocht? Check dan ook onze selectie van de beste yoga thema’s voor WordPress in 2017!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.