De beste yoga thema’s voor WordPress in 2017

De beste yoga thema’s voor WordPress in 2017

Vorige week bespraken we al een aantal van de beste fitness thema’s voor WordPress. Vandaag gaan we verder op de sportieve tour, en belichten we de 3 beste yoga thema’s voor 2017!

WordPress yoga thema’s

Asana ($59)

yoga thema's

Asana is een clean, modern, dynamisch, interactief WordPress thema. Wie op zoek is naar een yoga thema dat niet alleen snel laadt, maar ook nog eens geoptimaliseerd is voor zoekmachines, hoeft niet verder te zoeken. Asana biedt een groot aantal kant-en-klare templates met een zeer professionele look en feel, inclusief tal van geïntegreerde features. Denk bijvoorbeeld aan een WooCommerce winkelwagentje en een evenementen kalender, zodat je bezoekers yogalessen kunnen inplannen en boeken en er ook direct voor kunnen betalen.

Meer info

Hermosa ($39)

yoga thema's

Hermosa is een modern en responsive WordPress thema, dat zeer geschikt is voor websites die gerelateerd zijn aan yoga, gezondheid, beauty en wellness. Je krijgt de beschikking over een groot aantal handige features, zoals Class Scheduling, geavanceerde Testimonials en prijstabellen. De WooCommerce plugin maakt het supermakkelijk om ook producten via je website te verkopen, of mensen online voor lessen of trainingen te laten betalen. En dankzij de geweldige Visual Composer plugin heb je voor het bouwen van je site geen programmeerkennis nodig.

Meer info

Woga ($89)

yoga thema's

Woga is een elegant, minimalistisch en responsive WordPress thema dat zeer geschikt is voor yoga studio’s en andere fitness-gerelateerde websites. Het thema bevat een ingebouwde body mass index (BMI) calculator, alsmede een simpel maar zeer overzichtelijk dagschema waarmee je je bezoekers kunt informeren over les- en trainingstijden. De standaard features zoals een gallery, een blog en contactpagina ontbreken uiteraard niet. Als je op zoek bent naar professioneel uitziende yoga thema’s die makkelijk te customizen zijn, dan is Woga zeker het bekijken waard. Dat gezegd zit ook de ‘achterkant’ van dit thema heel goed in elkaar; de schone, gevalideerde code zorgt voor een optimale snelheid en maakt het thema makkelijk bewerkbaar.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.