De beste WordPress fitness thema’s voor 2017

De beste WordPress fitness thema’s voor 2017

Iedereen wil graag fit en gezond zijn. Maar als je een eigen sportschool hebt, als personal trainer werkt of een fitness blog runt, heb je met flink wat concurrentie te maken. Een goede website is van essentieel belang voor je succes, en dat begint met een goed WordPress thema. In dit artikel hebben we de beste premium fitness thema’s voor WordPress voor je op een rijtje gezet! Elk thema heeft een demo-versie, zodat je het thema op je gemak kunt bekijken voor je het aanschaft.

De beste premium fitness thema’s voor WordPress

#1. IronMass Gym ($75)

fitness thema's

Dit is één van die fitness thema’s die direct de aandacht trekt door zijn geweldige design. De combinatie van rood en zwart is opvallend en zorgt als het ware voor een adrenaline-verhogend effect bij de bezoeker. Maar ook de features van IronMass Gym laten niets te wensen over. Een kalender, een reactie-systeem, een Google map, een Twitter feed… dit soort kleine dingen zullen de gebruikerservaring van je site zeker ten goede komen. Bovendien is het bouwen van je site dankzij de krachtige drag & drop page builder een fluitje van een cent.

Meer info | Demo

#2. Massive Dynamic ($39)

 fitness thema's

Massive Dynamic is mooi, slim ontworpen en flexibel WordPress thema. Dankzij de visuele features kun je in een korte tijd een zeer professioneel uitziende website creeren, zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven. De vele features en premium plugins (waaronder ook de Go Pricing plan generator en customizer) maken Massive Dynamic een uitstekende keus voor alle soorten websites die gerelateerd zijn aan fitness en gezondheid; van sportscholen tot fitness consultants en van crossfit websites tot fitness magazines.

Meer info | Demo

#3. JustFit ($59)

fitness thema's

JustFit is het ultieme fitness thema voor WordPress. Of je nu een fitness blog runt, een personal trainer bent, een online magazine wil opzetten of een eigen sportschool hebt, JustFit biedt alle features om van succes verzekerd te zijn. Het thema biedt een aantrekkelijk design en volop flexibiliteit. Je kunt reviews, trainingsresultaten, producten en workouts weergeven en ook nog een blog bijhouden. JustFit is 100% responsive en wordt geleverd inclusief Photoshop bestanden, zodat je alles kunt aanpassen dat je wilt. En mocht je ergens tegenaanlopen, dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar de ontwikkelaars.

Meer info | Demo

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.