De 6 beste MailChimp alternatieven van 2019

De 6 beste MailChimp alternatieven van 2019

MailChimp was altijd een van de populairste email marketing diensten. Eerder dit jaar hebben zij echter hun verdienmodel aangepast. In plaats van te kijken naar hoeveel actieve abonnees een account heeft, kijken ze nu ook naar gebruikers die zich hebben uitgeschreven. Heb je een beperkt aantal abonnees hebt en kun je gebruik blijven maken van de gratis versie? Dan zul je hier niets van gemerkt hebben. Maar voor veel MailChimp gebruikers betekent deze wijziging een prijsstijging van zo’n 15 tot 20 procent. Gelukkig zijn er tal van betrouwbare MailChimp alternatieven. Een aantal daarvan bieden betere features, betere service en eerlijke tarieven. Wij hebben de beste MailChimp alternatieven voor 2019 op een rijtje gezet!

De beste MailChimp alternatieven

#1. Constant Contact ($20 – $45 per maand)

Constant Contact is een ideale email marketing service voor kleine bedrijven en non-profits. Het is een van de beste Mailchimp alternatieven voor WordPress, want het werkt met alle populaire WordPress plugins, zoals OptinMonster en WPForms. Met een zeer gebruiksvriendelijke drag & drop editor kun je binnen enkele minuten professionele nieuwsbrieven in elkaar flansen. Bovendien heeft Constant Contact een ongeëvenaarde support service!

Meer info

#2. Sendinblue (gratis – $66 per maand)

Sendinblue is een uitstekend MailChimp alternatief voor bedrijven. De service bevat een breed scala aan krachtige tools op het gebied van nieuwsbrieven, SMS campagnes, landingspagina’s, Facebook ads, live chat en meer. Dankzij de marketing-automatiseringsoplossing kun je, op basis van gebruikersgedrag, e-mails versturen naar een specifieke doelgroep.

Meer info

#3. ConvertKit ($29 – $79 per maand)

ConvertKit is populaire email marketing software for bloggers, schrijvers en andere creatievelingen. Je kunt je contacten segmenteren met tags op basis van wat ze met je e-mails doen. Schitterende landingspagina templates en handige optin formulieren helpen je om meer nieuwsbrief abonnees te verzamelen. ConvertKit integreert met veel populaire third-party CRM software pakketten en tools zoals OptinMonster, WooCommerce en Shopify.

Meer info

#4. AWeber ($19 – $149)

AWeber biedt een indrukwekkende verzameling features, zoals mooie e-mail templates, e-mail analytics, lijst segmentatie, automatiseringstools, A/B split testing, autoresponders en meer. Weet je niet zeker of AWeber een geschikt MailChimp alternatief is voor jou? Geen probleem! Je kunt het 30 dagen gratis uitproberen.

Meer info

#5. Drip ($49 – $122)

Ben je op zoek naar een email marketing service met een eCommerce oplossing zoals WooCommerce, BigCommerce of Shopify? Dan is Drip een van de betere Mailchimp alternatieven voor WordPress, met meerdere integraties om je verkopen een boost te geven. Het helpt om je gebruikers te beheren op basis van hun interactie met jouw website. Je kunt gebruikersgegevens verzamelen en deze opslaan in tags, evenementen en custom fields. Daarbij automatiseert Drip het proces van het contact zoeken met klanten op de meest gunstige tijd, op basis van hun gedrag tijdens het aankoopproces. Met geavanceerde personalisatiemogelijkheden kun je custom kortingscodes en product aanbevelingen creëren.

Meer info

#6. GetResponse (€15 – €1199 per maand)

GetResponse is prima email marketing software voor kleine bedrijven. Het biedt meerdere oplossingen voor email marketing, automatisering, landingspagina’s en meer. Dankzij krachtige integraties kun je al je favoriete apps, waaronder ook WordPress, met GetResponse koppelen.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.