Landing Kit plugin voor WordPress

Landing Kit plugin voor WordPress

Phil Kurth en Jason Schuller hebben afgelopen week een nieuwe WordPress plugin gelanceerd: Landing Kit. Ze lieten zich daarvoor inspireren door Leeflets, een door Schuller ontwikkeld project voor het bouwen van single-page websites. De Landing Kit plugin biedt eindgebruikers de mogelijkheid om een domeinnaam te mappen naar elke willekeurige blogpost, pagina of custom post type element. De plugin bevat ook een aantal handige features zoals SSL support en URL redirecting.

Ideaal voor single-page WordPress sites

Landing Kit is een ideale oplossing voor gebruikers die meerdere single-page WordPress sites beheren. Door een enkele WordPress installatie op te zetten en de plugin te activeren, kunnen gebruikers elk domein naar elke blogpost of pagina mappen. Het werkt ook met custom post types. Op die manier hou je het website beheer beperkt tot een enkele admin interface en één onderhoudspunt.

De plugin mag niet verward worden met domain-mapping plugins die voor WordPress multisites zijn gebouwd. Hoewel Landing Kit op zich wel werkt op multisite, is het niet de bedoeling om domeins naar subsites binnen een netwerk te mappen. De plugin is speciaal bedoeld voor het mappen van domeinen naar enkele posts of pagina’s op enkele WordPress installaties.

Een grote toegevoegde waarde zullen de custom templates en Gutenberg blocks van de Landing Kit plugin zijn. Deze zullen gebruikers in staat stellen om snel single-page websites te bouwen met een andere look en feel dan het actieve thema in hun WordPress installatie.

Kosten

De Landing Kit plugin is verkrijgbaar in twee versies. De eerste kost $59 per jaar voor ondersteuning en updates op maximaal drie installaties. De tweede kost $159 per jaar en biedt ondersteuning en updates voor een onbeperkt aantal installaties, plus toegang tot alle templates zodra deze beschikbaar komen.

Meer weten over de Landing Kit plugin?

Ben je benieuwd of Landing Kit iets voor jou is? Bekijk dan de video!


 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.