5 dynamische Instagram plugins voor WordPress

5 dynamische Instagram plugins voor WordPress

Instagram is een van de meest populaire sociale netwerken. Dagelijks publiceren miljoenen mensen hun foto’s en video’s op het platform. Ook steeds meer bedrijven ontdekken de waarde van Instagram voor het promoten van hun goederen en diensten. Als je actief op Instagram bent, dan kunnen deze dynamische Instagram plugins voor WordPress je leven nog makkelijker maken.

Dynamische Instagram plugins voor WordPress

#1. Flexi Social Map ($20)

Flexi Social Map is een innovatieve plugin die je in staat stelt om je Instagram updates op een kaart weer te geven. Er zijn verschillende mooie map skins om uit te kiezen. Daarbij wordt deze premium plugin aangedreven door de officiële Instagram API.

Meer info

#2. Instagram Feed ($0 – $25 per maand)

De Instagram Feed plugin biedt je de mogelijkheid om Instagram foto’s en video’s op je WordPress site weer te geven. Wanneer iemand op een afbeelding klikt, kunnen ze er direct voor kiezen om je profiel te volgen.

Meer info

#3. InGallery ($20)

InGallery voegt een fancy Instagram galerij aan je WordPress site toe. Deze kun je zelf opbouwen en aanpassen met behulp van de visuele editor. Je hebt twee verschillende layouts op uit te kiezen en kunt berichten weergeven op basis van gebruiker, hashtag of foto-URL.

Meer info

#4. Instagram Feed by Smash Balloon (gratis)

Instagram Feed by Smash Balloon is een simpele plugin de foto’s van openbare accounts op je site kan weergeven. Je kunt dus updates van meerdere Instagram accounts laten zien. Daarbij kun je de breedte, hoogte, het aantal foto’s, de achtergrond kleur en andere instellingen eenvoudig configureren.

Meer info

#5. Feed Them Social (gratis)

Feed Them Social is een veelzijdige plugin die je in staat stelt om social feeds te genereren die er prachtig uitzien, ongeacht op welk apparaat ze worden bekeken. Deze gratis plugin biedt ondersteuning voor Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en YouTube.

Meer info

Lees ook: 5 Click to Tweet plugins voor WordPress

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.