5 Click to Tweet plugins voor WordPress

5 Click to Tweet plugins voor WordPress

Twitter is nog altijd een van de meest populaire social networking websites. Als je het op de juiste manier weet te benutten, kan Twitter heel wat webverkeer naar je website trekken. Een goede manier om hier gebruik van te maken is door het je bezoekers zo eenvoudig mogelijk te maken om je blogberichten (of delen van je blogberichten) op Twitter te plaatsen. Deze gratis en premium Click to Tweet plugins voor WordPress kunnen je daarbij helpen!

5 Click to Tweet plugins voor WordPress

#1. Better Click to Tweet (gratis)

click to tweet

Dit is een van de drie gratis Click to Tweet plugins uit deze lijst. Je kunt hiermee tweetable content voor je bezoekers creëren, met behulp van een simpele shortcode. Als je een beetje met CSS overweg kunt, dan kun je de stijl helemaal naar wens aanpassen.

Meer info

#2. TweetDis ($17)

click to tweet

TweetDis is een premium plugin waarmee je tweet boxes en pop-ups aan je WordPress site kunt toevoegen. De plugin is responsive en kan zonder problemen naast je andere social sharing features gebruikt worden. Borders, lettertypes en andere instellingen kunnen bovendien volledig aangepast worden, zodat de tweet boxes en pop-ups perfect bij de stijl van je site passen.

Meer info

#3. Awesome Click to Tweet (gratis)

click to tweet

Deze plugin heeft een aan te passen ontwerp met ingebouwde fonts, templates en animaties. Met deze plugin kun je net zo veel tweet boxes toevoegen als je wilt. Zonder dat je website er trager door wordt!

Meer info

#4. Click to Tweet (gratis)

click to tweet

Met deze plugin kun je eenvoudig links creëren waarmee je bezoekers direct je content op Twitter kunnen plaatsen. De plugin beschikt tevens over een ingebouwde link tracking feature met gedetailleerde analytics.

Meer info

#5. Tweetable Shortcode ($12)

click to tweet

Tweetable Shortcode is heel simpel in gebruik. Je selecteert simpelweg wat tekst en klikt op de ‘Tweetable’ knop in de WordPress editor toolbar om de juiste shortcode aan je blogberichten toe te voegen.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.