Stratus5 lanceert Dollie platform

Stratus5 lanceert Dollie platform

Stratus5, een bedrijf dat zich specialiseert in ‘cloud container management’ en automatisering van zakelijke diensten, heeft deze week een nieuw platform gelanceerd: Dollie. Het Dollie platform is een cloud-based ecommerce oplossing voor WordPress ontwikkelaars die white label hosting diensten willen aanbieden. Het platform maakt het mogelijk om op maat gemaakte, vooraf geconfigureerde WordPress websites te verkopen.

Over het Dollie platform

Dollie is gebouwd op het Stratus5 Clousware systeem. Het bevat tools zoals Blueprints, die het mogelijk maken om custom WordPress installaties te bewaren en te klonen. Deze configuraties worden in de cloud opgeslagen. Ontwikkelaars kunnen daardoor met één klik op de knop nieuwe installaties lanceren. Je kunt net zoveel Blueprints maken als je wilt. En met de Dollie One-Click Migration plugin kun je met één klik bestaande websites naar jouw platform migreren. Verder biedt het Dollie platform diverse management tools, zoals geautomatiseerde facturatie, analytics, backups, permissies en meer.

Click-to-launch

“Simpel gezegd laten we ontwikkelaars hun eigen cloud hosting dienst lanceren,” zei Trent Lapinski van Status5 Cloudware. Het gaat om een click-to-launch SaaS oplossing die vergelijkbaar is met Wix en SquareSpace, alleen dan met WordPress. Ontwikkelaars kunnen Dollie gratis uitproberen. Ze beginnen pas met betalen zodra ze klaar zijn om klanten binnen te halen en kunnen dan het businessmodel kiezen dat het beste aansluit op hun specifieke dienstverlening. De tarieven starten bij $100 per maand voor de eerste 10 klanten. Facturatie kan gedaan worden via Dollie’s payment gateway, of een andere payment gateway naar keuze. Het systeem wordt ondersteund door WooCommerce, dus in principe kan welke payment gateway die daarmee werkt gebruikt worden.

Meer weten over Dollie?

Wil je meer weten over dit innovatieve nieuwe platform? Ga dan naar GetDollie.com of bekijk de de onderstaande video. Hierin wordt in slechts 2 minuten uitgelegd hoe Dollie werkt:

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.