Top 4 WooCommerce thema’s voor 2020

Top 4 WooCommerce thema’s voor 2020

Ben je van plan om in 2020 eindelijk die webshop te beginnen? Of wil je je huidige webshop een flinke make-over geven? Laat je dan inspireren door onze top 4 WooCommerce thema’s voor 2020!

Top 4 WooCommerce thema’s voor 2020

#1. Flatsome ($59)

Flatsome is momenteel het bestverkopende WooCommerce thema dat er is. En daar zal in 2020 waarschijnlijk geen verandering in komen! Flatsome combineert de beste e-commerce trends en features en helpt je om een aantrekkelijke succesvolle webshop te bouwen. Het is een zeer flexibel thema met talloze aanpassingsmogelijkheden. Die zouden wellicht overweldigend zijn, maar de doordachte interface en gebruiksvriendelijke front-end builder maken het zelfs voor beginners een prima optie.

Meer info

#2. Storefront Pro ($59)

Storefront is het officiële WooCommerce thema van WordPress. Het is een gratis, lichtgewicht thema dat een uitstekende basis is voor je webshop. Maar als je het echt goed wilt aanpakken, raden we je aan om te investeren in Storefront Pro. Hiermee heb je namelijk echt alles wat je nodig hebt om een goede webshop te bouwen. Denk aan een responsive ontwerp, layered Photoshop bestanden, nieuwsbrief formulieren, een dynamisch drop-down menu en een geïntegreerde Twitter feed.

Meer info

#3. Impreza ($59)

Ook Impreza mag niet ontbreken in onze top 4 WooCommerce thema’s voor 2020. Dit moderne thema bevat meerdere premium plugins, waaronder WPBakery, Slider Revolution, Ultimate Addons en Font Awesome PRO. Weet je niet zeker of Impreza de investering waard is? Geen probleem! Ze hebben een testomgeving ingericht waar je het thema kunt uittesten met de benodigde plugins en je eigen content. Zo kun je op je gemak bekijken of het bevalt voordat je het thema aanschaft.

Meer info

#4. Divi ($89 – pakket inclusief Extra, Bloom & Monarch)

Divi is de razendsnelle, intuïtieve front-end website builder van Elegant Themes. Je hoeft geen enkele regel code te typen, want je bouwt alles met drag & drop. Divi heeft meer dan 20 kant-en-klare layouts, waarvan een deel speciaal voor online shops is ontwikkeld. Met Divi flans je binnen een uur een goed werkende, snelle en aantrekkelijke webshop in elkaar!

Meer info

 

Tip: Lees ook alles over WooCommerce shortcodes!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.