Ad Overlay Anything for WordPress

Ad Overlay Anything for WordPress

Marketeers zijn constant op zoek naar nieuwe, creatieve manieren om te adverteren. En ook als je geen marketeer van beroep bent, zijn er volop mogelijkheden om geld te verdienen met de content op je WordPress website. Een advertentie is zo geplaatst, en elke keer dat iemand erop klikt verdien je wat. Maar advertenties zijn pas effectief als ze door de juiste mensen gezien worden.  Ad Overlay Anything for WordPress is een coole plugin waarmee je heel gemakkelijk advertenties kunt tonen boven op je video’s, afbeeldingen en tekstblokken, en waarmee je ook nog eens heel gericht kunt adverteren.

Over deAd Overlay Anything for WordPress plugin

Ad Overlay Anything

De Ad Overlay Anything plugin is heel makkelijk te gebruiken. Nadat je de plugin geïnstalleerd en geactiveerd hebt, kies je een ‘nickname’ voor elke overlay en welke content je wilt weergeven. De rest wijst zich vanzelf. Je kunt ook zelf instellen hoe vaak je je advertenties wilt laten weergeven.

Ad Overlay Anything

De Ad Overlay Anything plugin kan automatisch over elk HTML element een overlay plaatsen. De plugin biedt ondersteuning voor o.a. YouTube video’s en Flickr afbeeldingen, en je krijgt tevens een simpele shortcode om specifieke elementen te targetten.

Ad Overlay Anything

Het feit dat je specifieke elementen kunt targetten, betekent dat je heel gericht kunt adverteren. Als een bezoeker bepaalde content bekijkt, dan is hij waarschijnlijk eerder geneigd om geïnteresseerd te zijn in de producten of diensten die aan die specifieke content gerelateerd zijn. Een voorbeeldje: Als een bezoeker een van je artikelen over afvallen leest, kun je een advertentie voor korting op een sportschool abonnement laten zien. Bekijkt je bezoeker een filmpje over teken verwijderen bij katten, dan kun je een advertentie laten zien voor een preventief middel tegen teken. Hoe relevanter de advertentie, hoe groter de kans dat erop geklikt wordt.

Deze simpele plugin kan je dus niet alleen helpen om meer ad exposure te genereren, maar ook meer inkomsten!

Ad Overlay Anything kost $18 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

 

Lees ook: Affiliate marketing met WordPress

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.