7 cryptocurrency thema’s voor 2020

7 cryptocurrency thema’s voor 2020

Wil je een WordPress website opzetten om te bloggen over cryptocurrency? Wil je je diensten als financieel adviseur promoten? Of heb je plannen voor een eigen Initial Coin Offer (ICO)? Wij hebben 7 cryptocurrency thema’s voor 2020 op een rijtje gezet!

7 cryptocurrency thema’s voor 2020

#1. Crypterio ($59)

cryptocurrency thema's

Crypterio is een van de meest populaire cryptocurrency thema’s voor 2020, gericht op ondernemingen die zich specialiseren in crypto consultancy, ICO-advies en investeringen. Het thema beschikt over een aantal handige geïntegreerde widgets, zoals een widget voor crypto-wisselkoersen.

Meer info

#2. Monyxi ($59)

cryptocurrency thema's

Monyxi is een veelzijdig WordPress thema met een modern en krachtig design. Het is zeer geschikt voor financiële blogs en consultants. De interface elementen zijn geïnspireerd door cryptocurrency en helpen om je website te laten opvallen tussen de concurrentie.

Meer info

#3. Crypton ($59)

cryptocurrency thema's

Ook Crypton is een zeer geschikte oplossing voor blogs over cryptocurrency en financiën. Het thema is uitgerust met diverse crypto plugins, zoals een multi-currency calculator en een crypto-donatie plugin.

Meer info

#4. Bryte ($75)

cryptocurrency thema's

Bryte is een extreem multifunctioneel thema met een breed scala aan robuuste features, waaronder Visual Composer, stijlvolle blog layouts en 1-click installatie.

Meer info

#5. Coinmag ($49)

cryptocurrency thema's

Coinmag is een cryptocurrency magazine thema voor WordPress, met een bijzonder nette interface en goed geschreven code. Ook biedt het thema diverse niche-specifieke features, zoals een cryptocurrency tabel.

Meer info

#6. Hoverex ($59)

cryptocurrency thema's

Hoverex is een WordPress thema dat bijzonder geschikt is voor websites en blogs die gericht zijn op cryptocurrency, ICO en financiële diensten.

Meer info

#7. Cryptonite ($59)

cryptocurrency thema's

De laatste in onze lijst van cryptocurrency thema’s voor 2020 is Cryptonite. Met een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden en kant-en-klare layouts kun je werkelijk alle kanten op. Zowel beginners als gevorderden zullen hier prima mee uit de voeten kunnen.

Meer info

 

Lees ook: Bitcoin betalingen accepteren op je WordPress website

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.