De 3 beste WordPress thema’s voor autodealers in 2017

De 3 beste WordPress thema’s voor autodealers in 2017

Nu ik op zoek ben naar een auto, merk ik dat er heel veel concurrentie is in de auto-industrie. Autodealers moeten hun potentiele klanten een reden geven om niet elders op zoek te gaan naar een nieuwe auto, een occasion of informatie. Of je nu een autodealer bent of een informatief autoblog runt, het is van essentieel belang om een professioneel WordPress thema voor je site te gebruiken. De onderstaande premium WordPress thema’s voor autodealers zijn 100% responsive en compatibel met de meest recente WordPress versie!

Premium WordPress thema’s voor autodealers

#1. Cars ($75)

autodealers

Cars is een thema dat speciaal werd ontwikkeld voor websites en blogs in de auto-industrie. Het thema heeft een responsive layout, dus past zich moeiteloos aan verschillende schermresoluties aan. Het thema biedt volop flexibiliteit; lettertypes, sliders, zijbalk posities, kleuren, alles is heel makkelijk aan te passen. Er zijn meer dan 80 shortcodes die je kunt gebruiken om functionaliteiten aan je site toe te voegen. Cars is WPML gecertificeerd, waardoor je heel eenvoudig een meertalige site kunt opzetten. Het thema is bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines, en biedt geavanceerde backup opties.

Meer info & download

#2. Car Passion ($75)

autodealers

Car Passion is een 100% responsive thema voor autodealers, dat ook mobiele gebruikers een optimale gebruikerservaring biedt. De ontwerper is duidelijk goed op de hoogte van de trends in de auto-industrie; de afbeeldingsopties bieden je de mogelijkheid om auto’s van verschillende hoeken weer te geven. Ook de zoekfunctie van dit thema laat niets te wensen over; gebruikers kunnen eenvoudig filters toepassen om te vinden wat ze zoeken. Een groot voordeel aan dit thema is dat je 24/7 support hebt, dus als je ergens tegenaan loopt kun je altijd vragen stellen aan de ontwikkelaars.

Meer info & download

#3. Autozone ($58)

autodealers

Het Autozone thema is een veelzijdig en creatief single-page WordPress thema voor autodealers. Je hebt een eindeloze hoeveelheid kleurenschema’s, dus je kunt bijvoorbeeld de kleuren van de layout aanpassen aan de auto’s die je wil verkopen. Er zijn ook volop mogelijkheden voor het opzetten van een blog met reviews van klanten. Mede dankzij de Visual Composer plugin is het bouwen van je WordPress site heel eenvoudig met dit thema. Je hebt dus niet per se technische kennis nodig om een mooie website te maken! Daarbij heeft Autozone een uitgebreide documentatie en een snelle klantenservice die je kan helpen als je vragen hebt.

Meer info & download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.