3 populaire SMS gateways

3 populaire SMS gateways

Eerder deze week schreven we een blogpost over SMS plugins voor WordPress. Eén van onze lezers wees ons toen op de noodzaak van een SMS gateway. Zonder een SMS gateway werken die SMS plugins namelijk niet! Er blijken meer dan 150 gateways te zijn, dus het kan best lastig zijn om de beste en meest betaalbare optie uit te kiezen. Daarom belichten we in dit artikel, speciaal voor Henk, de 3 meest populaire SMS gateways in Nederland.

3 SMS gateways

#1. Spryng

Elke dag weer worden er miljoenen berichten verstuurd via de SMS gateway van Spryng. Ze hebben een enorm bereik naar meer dan 900 netwerken in zo’n 200 landen wereldwijd. In Nederland maken al meer dan 25.000 bedrijven gebruik van Spryng, waaronder grote namen zoals KLM, PostNL, Praxis en Aegon. De Spryng API zorgt ervoor dat de SMS gateway heel gemakkelijk te integreren is met je eigen systemen. Spryng staat bekend als een zeer betrouwbare en snelle SMS gateway en rekent bovendien geen opstartkosten of abonnementskosten: je betaalt letterlijk alleen voor de SMS-berichten die je verstuurd.

Prijs per verstuurde SMS naar Nederland: Afhankelijk van het aantal verstuurde SMS berichten. Hoe meer berichten je verstuurd, hoe lager het SMS-tarief.

Meer informatie over Spryng

#2. Messagebird

Ook Messagebird heeft een goede reputatie als het aankomt op SMS gateways in Nederland. Messagebird biedt een wereldwijde dekking, 24/7 support en eerlijke tarieven. Ook wordt er veel aandacht besteed aan beveiliging. Onder andere Amber Alert, Uber, Foodora, SnappCar en ABN Amro maken gebruik van de diensten van Messagebird. Net als bij Spryng betaal je bij Messagebird alleen de kosten van de SMS-berichten en worden er geen extra abonnementskosten gerekend.

Prijs per verstuurde SMS naar Nederland: €0,07

Meer informatie over Messagebird

#3. CM

CM werd opgericht in 1999 en helpt sindsdien bedrijven door het aanbieden van één platform voor Messaging, Betalingen, Apps en Voice. Hun SMS oplossingen worden gebruikt voor o.a. notificaties, authenticatie en marketing doeleinden. CM biedt real-time statistieken, een optimale betrouwbaarheid en 24/7 support, en biedt de mogelijkheid om vanaf je e-mail SMS berichten te verzenden. Onder andere Thuisbezorgd.nl maakt gebruik van CM als SMS gateway. Ook bij CM betaal je uitsluitend de kosten voor de verstuurde SMS-berichten.

Prijs per verstuurde SMS naar Nederland: €0,08

Meer informatie over CM

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.