7 SMS plugins voor WordPress

7 SMS plugins voor WordPress

Er zijn heel wat bedrijven die gebruik maken SMS om in contact te blijven met hun klanten en meer leads te genereren. Je kunt bijvoorbeeld jezelf een notificatie laten sturen wanneer mensen een product bestellen via je site, of je bezoekers via SMS een bevestiging van hun bestelling sturen. Maar je kunt het ook gebruiken voor het verzenden van bijvoorbeeld belangrijke informatie met betrekking tot hun persoonlijke account op je website. In dit artikel bespreken we 7 gratis en premium SMS plugins voor WordPress!

WordPress SMS Plugins

#1. Joy of Tekst (gratis)

Deze plugin stelt je in staat om SMS en text-to-voice berichten te verzenden naar individuen, of een specifieke groep klanten. Je kunt groepen aanmaken, toevoegen en updaten, en de bezoekers van je site de mogelijkheid bieden zich aan te melden voor SMS updates.

Meer info

#2. SMS Read More ($20)

Met deze plugin, die gebruik maakt van de Fortumo SMS gateway, kun je je premium blogberichten ‘verbergen’ en je bezoekers vragen een bericht naar je te sturen om de blogberichten te ontgrendelen.

Meer info

#3. Gravity Forms SMS Pro ($28)

Met deze premium plugin kun je SMS berichten versturen naar een specifiek nummer of een groep. De plugin is compatibel met vele populaire SMS gateways, waaronder Twilio, ClickSend en BulkSMS.

Meer info

#4. Contact Form 7 SMS Integration (gratis)

Dit handige script verstuurd jou SMS notificaties wanneer iemand via je website een contactformulier verstuurd. Ideaal, want zo kun je altijd direct reageren.

Meer info

#5. WP SMS (gratis)

Met deze gratis plugin kun je SMS berichten sturen naar degenen die zich daarvoor hebben aangemeld. Je kunt de plugin tevens zo instellen dat jij SMS notificaties ontvangt wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe WordPress update is, of wanneer iemand jouw Contact Form 7 formulier gebruikt.

Meer info

#6. Clockwork SMS Notifications (gratis)

Deze plugin biedt je de mogelijkheid om je abonnees SMS berichten te versturen wanneer je een nieuwe blogpost publiceert. Je kunt de SMS berichten helemaal customizen.

Meer info

#7. WordPress SMS Marketing ($20)

Dit is een van de betere premium SMS plugins voor WordPress. WordPress SMS Marketing biedt meerdere SMS features, waaronder bulk SMS, analytics, de mogelijkheid om SMS berichten in te plannen en een auto response functionaliteit.

Meer info

 

Lees ook: 5 WhatsApp plugins voor WordPress

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.