5 WhatsApp plugins voor WordPress

5 WhatsApp plugins voor WordPress

WhatsApp behoeft natuurlijk geen introductie. Deze Instant Messaging app, die beschikbaar is voor smartphones, tablets en desktop computers, biedt je de mogelijkheid om te bellen en berichten te versturen over het internet. WhatsApp is de afgelopen jaren een standaard geworden voor iedereen die een smartphone heeft, en heeft inmiddels meer dan 1 miljard gebruikers. Het is zou dus een gemiste kans zijn om WhatsApp niet aan je WordPress site te koppelen! Maar hoe doe je dat? Wel, met een van deze 5 premium en gratis WhatsApp plugins voor WordPress!

5 WhatsApp plugins voor WordPress

#1. Social & WhatsApp Sharing ($18)

whatsapp plugins

Dit is een van de betere premium WhatsApp plugins voor WordPress. De plugin is speciaal ontwikkeld om je WooCommerce webshop WhatsApp-vriendelijk te maken. Bezoekers kunnen je producten met één klik op WhatsApp delen, inclusief prijs en omschrijving. Ook andere sociale netwerken worden ondersteund.

Meer info

#2. WhatsApp Connect ($12)

whatsapp plugins

Deze premium plugin stelt je bezoekers in staat om met één klik op de knop contact met je op te nemen via WhatsApp. Omdat dit een laagdrempelige manier van contact zoeken is, werkt dit vaak beter dan wanneer je alleen een klikbare telefoonlink (click-to-call) zou hebben!

Meer info

#3. Share Post On WhatsApp (gratis)

whatsapp plugins

Deze super simpele gratis plugin doet eigenlijk maar één ding: hij biedt je bezoekers de mogelijkheid om blogposts en pagina’s op WhatsApp te delen.

Meer info

#4. AddToAny (gratis)

whatsapp plugins

Met de AddToAny plugin kun je een breed scala aan social sharing knoppen aan je blogposts toevoegen, inclusief Facebook, Twitter, LinkedIn… en natuurlijk WhatsApp. Ook leuk zijn de share counters in dezelfde stijl!

Meer info

#5. React & Share (gratis)

whatsapp plugins

Met deze plugin moedig je je bezoekers aan om feedback te geven op je verhalen. Dit kan via Twitter, Facebook, LinkedIn en WhatsApp. En omdat de plugin ook integratie met Google Analytics biedt, kun je alle binnenkomende reacties eenvoudig monitoren.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.