Vier de 15e verjaardag van WordPress op 27 mei!

Vier de 15e verjaardag van WordPress op 27 mei!

Op 27 mei 2018 is het precies 15 jaar geleden dat de eerste WordPress release werd uitgerold. Het is dan dus 15e verjaardag van WordPress. En dat moet natuurlijk gevierd worden!

Over de hele wereld zijn WordPress fans die hun eigen WordPress feestjes geven. Jij kunt daar ook aan deelnemen:

#1. Kijk op de WordPress 15th Anniversary website om te zien of er al een feestje gepland staat bij jou in de buurt. Zo ja, meld je dan aan en nodig je vrienden uit!

#2. Geen WordPress verjaardagsfeestje bij jou in de buurt? Kies dan zelf een plek uit voor een feestje: een park, een café, je achtertuin…

#3. Meld je feest aan bij je lokale WordPress meetup groep (als je die nog niet hebt, kun je er zelf een beginnen!) en verspreid het nieuws naar andere lokale meetups, tech groepen en de media, en nodig mensen uit voor je feest.

#4. Vraag een WordPress swag pakket aan met stickervellen en feestballonnen of maak zelf wat leuks.

#5. Laat de gasten van je feestje foto’s en video’s posten met de #WP15 hashtag en bekijk de social media stream om te zien hoe de rest van de wereld de verjaardag van WordPress viert.

CELEBRATEWP15

Ter ere van de 152 verjaardag van WordPress zijn er een aantal limited edition 15th anniversary items aan de Swag Store toegevoegd. In de komende weken worden er nog meer leuke producten toegevoegd, dus zorg dat je de shop in de gaten houdt! Je kunt gebruik maken van de kortingscode CELEBRATEWP15 om 15% korting te krijgen op deze speciale items, én op alle andere WordPress swag die je koopt. Deze aanbieding geldt nog tot het einde van 2018!

Deel de pret met de rest van de wereld

Hoe je er ook voor kiest om de 15everjaardag van WordPress te vieren – met een feestje, zelfgemaakte WordPress swag of simpelweg door de wereld te vertellen wat WordPress voor je betekent – vergeet niet om de #WP15 hashtag te gebruiken als je iets deelt op social media.

Als 30% van het internet reden voor een feestje heeft, weet je dat het mooi wordt!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.