De beste premium WordPress thema’s voor advertenties

De beste premium WordPress thema’s voor advertenties

Als je geld wil verdienen met je WordPress website, dan is adverteren één van de meest voor de hand liggende manieren. Maar dat betekent wel dat je voldoende ruimte moet hebben om advertenties op je website kwijt te kunnen. En dan ook nog op een manier dat je bezoekers verleid worden om daadwerkelijk op die advertenties te klikken. In dit artikel laten we je kennis maken met 3 premium WordPress thema’s die bij uitstek geschikt zijn voor het plaatsen van advertenties op je site.

3 premium WordPress thema’s voor advertenties

Grimag ($59)

Grimag is een heel mooi WordPress thema dat het monetariseren van je website super makkelijk maakt. De ontwikkelaars hebben goed nagedacht over de manier waarop de advertentieruimte in het thema is geïntegreerd; je advertenties sluiten naadloos aan op het ontwerp, en blenden mooi in met de rest van je content. Grimag is ontworpen om meer kliks te genereren en zoveel mogelijk winst uit je content te halen. Je hebt met dit thema ook de vrijheid om responsive AdSense toe te voegen.

grimag
Grimag

Admania ($29)

Als je gebruik maakt of wil maken van AdSense of affiliate marketing, dan is Admania een echte aanrader. Dit simpele maar aantrekkelijke WordPress thema biedt 3 indrukwekkende layouts, welke stuk voor stuk zijn voorzien van voldoende ruimte om je advertenties neer te zetten. De advertentieruimtes zijn slim ingedeeld, om je bezoekers als het ware een vriendelijk ‘duwtje in de rug’ te geven om op een advertentie te klikken. Het thema is supersnel, heel flexibel en biedt volop mogelijkheden voor aanpassingen.

admania
Admania

Goliath ($62)

Goliath is een 100% responsive WordPress thema dat geoptimaliseerd is voor advertenties. Je site heeft een aantrekkelijke uitstraling, ongeacht op welk apparaat je hem bekijkt. Goliath beschikt over een ingebouwd rating systeem en nog wat andere functies die het thema zeer geschikt voor product review websites. Goliath biedt tevens ondersteuning voor de WooCommerce plugin, WPML, bbpress en meer. Wil je echt indruk maken op je bezoekers, dan kun je een video achtergrond of parallax achtergrond instellen.

goliath
Goliath

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.