De leukste WordPress plugins voor de kerst!

De leukste WordPress plugins voor de kerst!

Wil je de bezoekers van je WordPress website alvast in de kerststemming brengen? Dat kun je heel makkelijk doen met één van de vele WordPress plugins voor de kerst die er verkrijgbaar zijn! Veel van de gratis plugins in de WordPress Plugin Directory zijn echter al langer dan 2 jaar niet geüpdatet, en dus niet meer veilig of werken niet goed. Maar met deze premium WordPress plugins voor de kerst zit je altijd goed!

5 premium WordPress plugins voor de kerst

#1. Christmas Card ($17)

wordpress plugins voor de kerst

Met deze premium kerst plugin heb je de keuze uit 9 unieke kerstkaarten die je op je website kunt zetten. Je hebt een onbeperkt aantal kleuropties, en het kost je slechts 5 seconden om alles te configureren; je hoeft alleen maar je eigen tekst in te voeren en je logo te uploaden. De Christmas Card plugin is daarbij 100% SEO vriendelijk.

Meer info

#2. MMX – Make Me Christmas ($13)

wordpress plugins voor de kerst

Met de MMX – Make Me Christmas plugin verras je je bezoekers met feestelijke animaties van sneeuw, sneeuwmannen, kerstversieringen, kerstbomen of de kerstman. Deze kun je in de header of in de footer van je WordPress website plaatsen. 

Meer info

#3. Snow 3D ($17)

wordpress plugins voor de kerst

De Snow 3D plugin is een veelzijdige plugin om je WordPress site te decoreren voor de feestdagen. Je hebt de keuze uit meer dan 200 verschillende sneeuwvlokken, en je kunt zelf de snelheid en de richting waarin ze vallen bepalen. Snow 3D is bovendien helemaal responsive.

Meer info

#4. Xmas Advent Calendar ($20)

wordpress plugins voor de kerst

Met deze plugin creëer je zelf een unieke adventskalender op je website, die je bezoekers in staat stelt om elke dag een nieuw kerstcadeautje te openen. De ideale manier om te zorgen dat je bezoekers tot aan de kerst dagelijks blijven terugkomen! De plugin is 100% responsive en biedt volop aanpassingsmogelijkheden.

Meer info

#5. Christmas Magic ($8)

wordpress plugins voor de kerst

Deze eenvoudige plugin biedt verschillende kerstpatronen die je op je website kunt gebruiken, evenals sneeuwanimaties. Als bonus zit er een audio feature bij, waarmee je een custom kerstliedje kunt afspelen. Uiteraard met aan/uit knop!

Meer info

Heb je een WordPress webshop en verwacht je een piek in je webverkeer rond de feestdagen? Lees dan hoe je je WordPress webshop voorbereid op grote bezoekersaantallen!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.