WordPress hulp

WordPress is het populairste content management systeem voor websites, maar het is niet altijd eenvoudig om met dit systeem te werken. WP Handleiding biedt hulp door kwalitatief hoogwaardige handleidingen aan te bieden die je stap voor stap uitleggen hoe je zelf een prachtige website bouwt.

Soms heb je toch nog even extra hulp nodig van een WordPress expert die de puntjes op de i voor je zet. Wij bieden WordPress hulp aan in de vorm van het WordPress handleiding inclusief 4 uur aan support en het WordPress website update pakket.

Support-bij-vragen-over-WordPressHet WordPress support pakket

Met dit WordPress support pakket kun je met al je WordPress vragen en problemen bij ons terecht. Wij zullen je zo snel mogelijk verder helpen en passen zelfs je website voor je aan als het je zelf niet lukt. Uiteraard leggen we je het liever eerst uit omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen zelf een eigen WordPress website kan bouwen.

Met een beetje WordPress hulp van onze WordPress experts staat niets jouw eigen website meer in de weg!

Hoe werkt WordPress hulp van WP Handleiding

Heel simpel, nadat je een WordPress support pakket hebt aangeschaft krijg je drie maanden lang WordPress hulp. Je kunt al je vragen, onder vermelding van je ordernummer, sturen naar info@wphandleiding.nl. Telefonisch contact is uiteraard ook mogelijk. Het WordPress hulp pakket is geldig voor 3 maanden, hierdoor ben je er zeker van dat je WordPress website werkelijkheid wordt met een beetje hulp van onze experts.

WordPress website update pakket van WP HandleidingHet WordPress website update pakket

Met het WordPress website update pakket worden voortdurend de nieuwste WordPress en plugin updates op uw website geïnstalleerd. Het risico dat er een fout in een update zit nemen wij op ons. Indien na een update een functie niet meer werkt, dan herstellen wij dat kosteloos.

Deze service kost €19,95 per maand (€29,95 voor een webshop) en wordt na de eerste maand per jaar gefactureerd.

De WordPress support pakketten

Via onderstaand overzicht kun je het WordPress website update pakket en het WordPress hulp pakket los of in combinatie met een WordPress handleiding bestellen.