WordPress OnePagers

WP-Handleiding-WordPress-Onepagers-Samenvattingen-van-de-belangrijkste-WordPress-onderwerpenMet behulp van de WordPress OnePagers (eBook) kun je snel de belangrijkste WordPress onderwerpen opzoeken. Deze korte handleiding geeft in 5 pagina’s inzicht en uitleg over het publiceren van berichten en pagina’s, WordPress zoekmachine optimalisatie integratie en instellingen, het aanpassen van de WordPress menu structuur en informatie over het gebruik van WordPress widgets.

Hierdoor is de handleiding een zeer gewenste aanvulling op de WordPress Handleiding. Voornamelijk omdat je na het lezen van de WordPress Handleiding snel de belangrijkste zaken kunt teruglezen in de OnePagers zonder dat deze ingaat op alle basis zaken.

Bekijk hier een aantal voorbeeldpagina’s van de WordPress OnePagers.

 

Voordelen van WP handleiding

box-star
KWALITEIT PDF BESTANDEN

Alle handleidingen zijn op zowel computers, laptops, tablets als mobiele apparaten te openen.


Install and use widgets in wordpress
6 MAANDEN GRATIS UPDATES

Na aanschaf van de WP Handleiding bent u ervan verzekerd dat u 6 maanden lang de nieuwste handleiding ontvangt.


box-heart
SUPPORT VOOR VRAGEN

Heeft u toch nog hulp nodig? WP Handleiding klanten ontvangen voordelig support voor vragen.

WP Handleiding OnePagers handleiding voorbeeldWat wordt er in de WordPress OnePagers handleiding behandeld?

De belangrijkste onderwerpen van WordPress worden in deze OnePagers behandeld. Deze handleiding is geschikt voor iedereen die al bekend is met WordPress. Let op, in deze handleiding staat dus niets over de basis opties en er wordt van je verwacht dat je weet hoe het WordPress programma werkt.

De OnePagers handleiding behandelt in 5 pagina’s alles over het publiceren van berichten en pagina’s, WordPress zoekmachine optimalisatie, aanpassingen aan de WordPress menu structuur en informatie over het gebruik van WordPress widgets.

 

De inhoudsopgave van de WordPress Installeren handleiding:

1. OPMAKEN VAN BERICHTEN EN PAGINA’S

2. WIDGETS

3. BLOG OF WEBSITE MENU INDELING WIJZIGEN

4. SEO OPTIMALISATIE

5. WORDPRESS INSTALLEREN MET DIRECT ADMIN

 

WordPress OnePagers handleiding aanschaffen

De WordPress OnePagers handleiding is los verkrijgbaar of in combinatie met andere handleidingen zoals de WordPress handleiding en de WordPress Installeren handleiding.

Wij adviseren om de handleiding in combinatie met de WordPress handleiding te bestellen omdat deze handleiding alle onderdelen van WordPress in detail behandeld. De OnePagers zijn dan een praktisch naslagwerk om de belangrijkste onderwerpen snel op te zoeken.

De WordPress Installeren handleiding is ook een goede toevoeging als je WordPress nog niet hebt geïnstalleerd en er zeker van wilt zijn dat dit goed gaat.