WordPress handleiding voor WordPress 3.9

WordPress handleiding voor WordPress 3.9Ja! Het is gelukt en sneller dan verwacht! De WordPress handleidingen van WP Handleiding zijn aangepast aan WordPress 3.9. Alle nieuwe functionaliteiten zijn opgenomen in de handleidingen waaronder het aanpassen van mediabestanden, het toevoegen van audio afspeellijsten, het toevoegen van afbeeldingen, de nieuwe thema browser en het live toevoegen van widgets.

Nieuw in WordPress 3.9

WordPress 3.9 is een grote update die voornamelijk de gebruiksvriendelijkheid van het populaire CMS vergroot. Het is vanaf nu bijvoorbeeld mogelijk om afbeeldingen direct in de editor van een pagina of bericht te slepen en afbeeldingen kleiner of groter te maken door simpelweg op de hoek van een afbeelding te klikken om deze vervolgens in het gewenste formaat te slepen met je muis.

Daarnaast zit er in WordPress 3.9 een nieuwe functie waarmee je een afspeellijst voor audiobestanden kunt maken. Dit werkt exact hetzelfde als wanneer je een gallerij voor afbeeldingen maakt.

WordPress 3.9 handleiding

De live widget en header voorbeeld functie maakt het mogelijk om te zien hoe headers en widgets eruit komen te zien op je WordPress website voordat je dit live zet. Je kunt de widgets aanpassen en ziet dan direct hoe dit eruit ziet op de live website. Een erg handige functie die veel tijd oplevert.

Lees dit bericht voor meer informatie over de nieuwe functies van WordPress 3.9.

De WordPress handleidingen

2 reacties op “WordPress handleiding voor WordPress 3.9”

 1. Monique schreef:

  WordPress 3.9 is toch wel weer heel anders. Een handleiding is eigenlijk onmisbaar… Ik kan nog niet goed beslissen welke van de 4 ik aan ga schaffen. Wat is het verschil tussen WordPress Handleiding en WordPress Installeren?

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Hey Monique, thanks voor je vraag!

   De WordPress handleiding geeft je stap voor stap informatie over alles wat je met WordPress kunt doen. De WordPress Installeren handleiding beperkt zich tot de installatie van het WordPress CMS op een hosting pakket.

Geef een reactie