Wij hebben de beste Chrome extensies voor bloggers!

Wij hebben de beste Chrome extensies voor bloggers!

Als je een blogger bent die veel gebruik maakt van Google Chrome, dan heb je ook toegang tot de Google Chrome Store en alle leuke apps en extensies die er verkrijgbaar zijn. Wij hebben een aantal handige chrome extensies op een rijtje gezet die je kunnen helpen om o.a. productiever te werken en het delen van je artikelen via social media makkelijker te maken. 

Beste Google chrome extensie

Grammarly

Grammarly is een spellingchecker die, net als de meeste spellingcheckers, natuurlijk niet alle foutjes eruit pikt. Maar het is wel een enorme hulp als je iets moet editen, waar dan ook op het web. De software waar de extensie opdraait corrigeert tevens punctuatie foutjes en geeft suggesties voor synoniemen die beter in de context passen.

Download Grammarly

Feedly

Feedly is een website en app die veel mensen gebruiken om up-to-date te blijven met de content van hun favoriete websites. Door de Feedly Chrome Extensie te gebruiken, krijg je heel makkelijk toegang tot je Feedly profiel. Er verschijnt tevens een klein Feedly icoontje rechts onderin je browser, die je de mogelijkheid geeft om een website waar je je op dat moment bevindt aan je feed toe te voegen, te bookmarken, of de pagina te tweeten, op Facebook te posten of aan Evernote toe te voegen.

Download Feedly

Simple Pomodoro

Heb je wel eens van de Pomodoro techniek gehoord? Bij deze productiviteit verbeterende techniek zet je een timer voor 25 minuten. In die tijd concentreer je je op één taak, en probeer je zoveel mogelijk te bereiken. Daarna neem je 5 minuten pauze, waarna je weer 25 minuten aan de slag gaat.

De Simple Pomodoro Chrome extensie is een snelle en gebruiksvriendelijke timer die je met één muisklik kunt instellen. De timer gaat af wanneer het tijd is voor je pauze. Het is gemakkelijker te gebruiken dan een kookwekker, en een stuk minder irritant!

Download Simple Pomodoro

Buffer

Veel bloggers maken gebruik van Buffer om content te delen, en te analyseren hoe ze het doen op verschillende sociale media. De Buffer Chrome Extensie maakt dat allemaal nog makkelijker.

Download Buffer

Moz Bar

Veel bloggers blijven graag up-to-date over de ontwikkelingen op SEO gebied, zeker als het gaat om het zoeken naar keywords met weinig competitie. Het tracken van o.a. domein rankings en link metrics kan behoorlijk tijdrovend zijn, maar de Moz Bar extensie maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Download Moz Bar

StayFocused

Met alle afleidingen die er op het internet te vinden zijn, is geconcentreerd aan één taak werken vaak makkelijker gezegd dan gedaan. De StayFocused extensie maakt dat gelukkig wat makkelijker door bepaalde websites in je browser gedurende een bepaald tijdsbestek te blokkeren. Ga je van de ene social media site naar de ander, en dan naar YouTube om die grappige kattenvideo te bekijken die je net in je inbox hebt ontvangen, dan is StayFocused een lifesaver. Je kunt de instellingen aanpassen hoe je wilt, en dan aan de slag gaan!

Download StayFocused

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.